Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 152-153-154-155-156

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 152-153-154-155-156

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEOS ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 152 ΕΔΩ 153 ΕΔΩ 154 ΕΔΩ 155 ΕΔΩ 156 ΕΔΩ

Επεισόδιο 152

 Η Μένη προσπαθεί να εξαγοράσει τον Ds και ο Βλάσης κάνει δώρο στην Μίκα έναν σκύλο παρόμοιο με τον σκύλο που είχε μικρή. Ο Θοδωρής προτείνει εναλλακτικές στον Λουκά για την σχέση του με την Αιμιλία. Ο Αχιλλέας δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στην πρόταση της Βασιλίνας, ενώ η Ρενάτα ανακαλύπτει ένα μήνυμα από την Μένη στο κινητό του Θάνου. Ο Λεωνίδας χαίρεται που βλέπει τον Βλάση ερωτευμένο και η Μίκα μαθαίνει για το ψέμα του Βλάση. Θα καταφέρει να αλλάξει γνώμη η Βασιλίνα στον Αχιλλέα; Τι θα συμβεί όταν οι μετοχές καταλήξουν στα χέρια της Αιμιλίας;


ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η Μίκα περνάει στην αντεπίθεση και εκδικείται τον Βλάση! Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια…

Επεισόδιο 153 
Οι μετοχές της Νέρμαξ επιτέλους επιστρέφουν στα χέρια της Αιμιλίας. Και ενώ η Σύλβια και ο Μάκης ονειρεύονται να τις τρίψουν στη μούρη της Μένης, ο Δαμιανός σχεδιάζει να τις αρπάξει για ακόμη μια φορά. Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας ζητά τη συμβουλή του Βλάση για το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται με την Βασιλίνα, αλλά γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο Βλάσης πούλησε μετοχές της Σόφο στην Μένη.

Η Μίκα, από μια σύμπτωση μαθαίνει για το κόλπο με το τζακ ποτ και είναι έτοιμη να δράσει, ενώ ο Βλάσης δηλώνει τρελά ερωτευμένος. Μέσα σ’ όλα αυτά… η Αιμιλία ανακαλύπτει κάτι πολύ παράξενο σχετικά με τις μετοχές που ήρθαν στα δικά της χέρια. Μήπως είναι άνθρακας ο θησαυρός;

Επεισόδιο 154

Ο ερωτευμένος Βλάσης ετοιμάζεται να πάει στη Μίκα, έλα όμως που ταυτόχρονα η Μίκα μαθαίνει το κόλπο που της έστησε με τον πατέρα της… Η Ρενάτα και η Αιμιλία τρελαίνονται όταν μαθαίνουν ότι ο Βλάσης πούλησε κάποιες από τις μετοχές του στη Μένη, αλλά πλέον είναι αργά.

Η Σύλβια με τον Ζούβα κάνουν μεγάλο χουνέρι στην Μένη, ενώ στην έπαυλη η Αιμιλία διαπιστώνει κάτι δυσάρεστο. Ο απελπισμένος Αχιλλέας είναι στα όρια κατάθλιψης και η Αιμιλία δεν ξέρει πώς να τον βοηθήσει. Η Μίκα έξαλλη δεν θέλει να ξαναδεί τον Βλάση μπροστά της ούτε ζωγραφιστό, αλλά ο Βλάσης έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς, άσχετο αν δε συμφωνεί κανείς μαζί του…

Έλα στη θέση μου: Η Βασιλίνα διώχνει τη Μένη από την εταιρία… Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Επεισόδιο 155

Ο Βλάσης προσπαθεί να πείσει την Μίκα για τις αγνές του προθέσεις, αλλά η εμπιστοσύνη της δείχνει να έχει εξανεμιστεί. Ο Ζαχαρίας δέχεται ένα μεγάλο σοκ από την Βασιλίνα, αλλά η Σύλβια σκέφτεται ένα τρόπο για να μετατρέψουν αυτή τη συμφορά σε ευλογία.

Ο Λεωνίδας προσπαθεί να γλυτώσει την Αιμιλία από την οργή της Μένης, η οποία αναζητά μανιακά τις μετοχές. Η Βασιλίνα, σε μία ακόμη έμπνευση απελπισίας, δίνει άδεια στον Αχιλλέα από τη Σόφο και από το γάμο τους! Η Ρενάτα έχει αμφιβολίες για τον Θάνο και η σχέση τους περνάει κρίση εμπιστοσύνης. Αχιλλέας και Θάνος έρχονται αντιμέτωποι για μία ακόμη φορά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 156 
Η Αιμιλία καταφέρνει να παραπλανήσει την Μένη για τις μετοχές και η Σύλβια προσπαθεί να βρει τρόπους να βάλει στο χέρι το πελατολόγιο του Δαμιανού. Η Ρενάτα και ο Θάνος πηγαίνουν στο μαγαζί του Θοδωρή, όπου πέφτουν μούρη με μούρη με τον Βλάση και τον Αχιλλέα.

Ο Λουκάς και η Μίκα πέφτουν θύματα ληστείας στο σπίτι τους, ενώ ο Ζαχαρίας με τον Φώτη αποφασίζουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή της Βασιλίνας. Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα στην πρόταση του Θάνου να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό; Ποια κατάληξη θα έχει η βραδιά στο μαγαζί του Θοδωρή;.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 157-158-159-160-161 ΕΔΩ

162-163-164-165-166 ΕΔΩ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

146 ΕΔΩ

147 ΕΔΩ
148 ΕΔΩ
149 ΕΔΩ
150 ΕΔΩ
151 ΕΔΩ
152 ΕΔΩ
153 ΕΔΩ
154 ΕΔΩ
155 ΕΔΩ
156 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ