Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/5/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/5/2018

Ο Ερμής πλέον στον Ταύρο και σίγουρα είμαστε πιο λογικοί, δίκαιοι και μετρημένοι στις επαφές μας! Ωστόσο υπάρχει τάση για αργή σκέψη, πείσμα και αντικοινωνικότητα! Οι ευνοημένοι σίγουρα πάντως επικοινωνιακά, θα είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού!


Κριός

Γενικά
Οι πλανήτες, Κριέ, στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, προσφέροντας ευκαιρίες για την αξιοποίηση των ικανοτήτων που διαθέτεις. Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται με δραστικό τρόπο και τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν τους πάντες. Συγκεντρώσου στο στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να μην εκφράσεις έντονη αντίθεση σε κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, διαφορετικά δε θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, θα έχεις πολλή ενεργητικότητα και θα ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου, μπορείς αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις σε θέματα νόμου.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 14 έως 20 Μαΐου 2018


Ταύρος

Γενικά
Οι δυνατότητές σου, Ταύρε μου, είναι πολλές, αλλά ταυτόχρονα σε ακολουθεί ο δισταγμός, δυσκολεύοντας κάθε μορφή δράσης. Μην υπονομεύεις υποσυνείδητα τα «θέλω» σου, μπλοκάροντας τις εξελίξεις στη ζωή σου. Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, τα πράγματα βελτιώνονται, αρκεί να πράξεις ό,τι είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα κάνετε πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να γίνει η σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, απόφυγε σήμερα τις έντονες συζητήσεις με συνεργάτες σου, διότι θα εξελιχθούν σε λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση δε σε συμφέρουν τέτοια περιστατικά. Τα οικονομικά σου δεν είναι καλά αυτή την περίοδο. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που κάνεις, διαφορετικά θα βρίσκεσαι πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.


Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την εβδομάδα; (14-20/05)


Δίδυμος

Γενικά
Η καλοσύνη κι η ευγένειά σου, Δίδυμε, επαινούνται και κερδίζεις συμμάχους. Αξιοποίησε σε κοινωνικό επίπεδο την πλανητική εύνοια που δέχεσαι, για να διορθώσεις προβλήματα του παρελθόντος, τα οποία συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, κλείνοντάς σου το δρόμο. Η βοήθεια που δέχεσαι, είναι καθοριστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου, καλό είναι να συζητήσεις σήμερα μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει. Εσύ που αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες, Δίδυμε, σε προειδοποιούν να ρίξεις σήμερα τους τόνους στη δουλειά σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα απ’ όσο τώρα. Προσπάθησε να τελειώσεις κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που έχουν μείνει πίσω.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Καρκίνε μου, οι καταστάσεις εξελίσσονται με ραγδαίο τρόπο. Εναρμονίσου με το περιβάλλον το συντομότερο και φρόντισε να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με έξυπνο τρόπο, για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που διαρκώς αυξάνονται. Μην αποσυντονίζεσαι από άσκοπες προκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά σήμερα στη σχέση σου, Καρκίνε. Απόφυγε μόνο να κοντράρεις το ταίρι σου, για να αποφύγεις προστριβές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Καρκίνε, θα πάει πολύ καλά σήμερα, οπότε να είσαι σε ετοιμότητα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Οι ομαδικές συνεργασίες, αλλά και τα καινούργια ξεκινήματα, ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με επιτυχία.

Ερμής στον Ταύρο από τις 13/5 – 30/5! Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια;

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, που ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, η πιθανότητα ενός ταξιδιού ξεπροβάλλει στον ορίζοντα. Μη βιαστείς να αρνηθείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της μετακίνησης, υπέροχες συμπτώσεις ανανεώνουν τη διάθεσή σου και κερδίζεις πολύ περισσότερα από όσα αρχικά φαντάζεσαι. Μη δείχνεις αρνητική διάθεση, αλλά αντίθετα χαλάρωσε και δείξε τον καλύτερο εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Λέων μου, να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί, να μη μιλάς για άλλα θέματα, που μπορεί να το φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, είναι γενικώς καλά, αλλά εσύ διακρίνεις ότι μερικές καταστάσεις είναι στάσιμες. Σχέδια και καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

Ζώδια: Προβλέψεις για τον υπόλοιπο του Μαΐου από την Άση Μπήλιου!

Παρθένος

Γενικά
Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε πολύ αργούς ρυθμούς, Παρθένε μου, γεγονός που σ’ έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Μην απογοητεύεσαι, αντίθετα συγκεντρώσου περισσότερο στους στόχους σου, για να τους οδηγήσεις σε ολοκλήρωση όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην αφήνεις περιθώρια για λάθος εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε μου, να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αποφεύγοντας συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, θέλεις να προχωρήσεις και να υλοποιήσεις κάποια καινούργια σχέδια. Αν όμως δεν τακτοποιήσεις πρώτα κάποιες υπάρχουσες εκκρεμότητες, μην ξεκινήσεις κάτι. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων σήμερα ευνοείται.



Ζυγός

Γενικά
Οι δυσκολίες του παρελθόντος, Ζυγέ μου, σ’ έχουν βυθίσει σε μελαγχολία και δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι ακόμη μακρύς, αλλά χρειάζεται να δείξεις εμπιστοσύνη σε κοντινά σου άτομα κι επιλογές που έχεις ήδη κάνει, για να προχωρήσεις δυναμικά. Προσπάθησε ν’ ανακτήσεις την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Ζυγέ μου, να φορτίζεις το ταίρι σου ανακυκλώνοντας τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θ’ ακούσεις παράπονα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Μείωσε μόνο το άγχος σου, διότι οι δραστηριότητές σου σήμερα θα είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Θα σου κάνουν προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ο Ουρανός στον Ταύρο ως το 2026: Τι θα φέρει στα ζώδια το μεγάλο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, που ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, κάποιες νέες γνωριμίες φέρνουν πολύ σύντομα συζητήσεις. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόφυγε να πιεστείς από τρίτα πρόσωπα, ώστε να μην αναγκαστείς γρήγορα ν’ αλλάξεις γνώμη. Εξέτασε κάθε παράμετρο, πριν καταλήξεις στις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου, Σκορπιέ μου. Μπορείς σήμερα να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, ενώ ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 16 Μαΐου ως τις 15 Νοεμβρίου. Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Τοξότης

Γενικά
Οι καταστάσεις, Τοξότη μου, εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο τον τελευταίο καιρό, αλλά οι απαιτήσεις διαρκώς μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να καλύψεις όλες τις ανάγκες. Εξήγησε στην οικογένειά σου, πως είναι απαραίτητο να αναλάβει το συντομότερο ο καθένας τις ευθύνες του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Τοξότη μου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που συνέχεια σε κυριεύουν. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, με την εργατικότητα που έχεις, θα δεις πολλές θετικές εξελίξεις. Η δυναμικότητά σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, μα θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς να ασχοληθείς.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Γενικά
Το ερχόμενο χρονικό διάστημα, Αιγόκερέ μου, τα πράγματα αλλάζουν κατεύθυνση και βγαίνεις προσωρινά από τα νερά σου. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αργότερα, θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα χωρίς να πιέζεις κανέναν και τίποτε. Καλύτερα, λοιπόν, να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, Αιγόκερέ μου, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Δε θέλεις να το δεις να απομακρύνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα εισπράξεις καλή επικοινωνία κι οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και σωστά ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο; Προσοχή…

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, που ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος. Δεν είναι δύσκολο να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς και μάλιστα χωρίς θυσίες. Μη χάνεις λοιπόν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα μπορούν να πάνε καλά. Είναι βέβαια σχεδόν σίγουρο ότι χρειάζεσαι βοήθεια, οπότε ζήτησέ την και θα την έχεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε στηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε με το ταίρι σου, Υδροχόε μου, για κάποια κοινά σας θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους, και βρες το καλύτερο για τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, διότι θα κάνεις λάθη που θα σε προβληματίσουν περισσότερο. Τα οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Ιχθύς

Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν, Ιχθύ, να δεχτείς ξαφνικά μία πρόταση με εξαιρετικές προοπτικές. Μη βιάζεσαι να την απορρίψεις, αλλά ούτε πρέπει και να ενθουσιαστείς. Εξέτασέ την προσεκτικά κι οι λεπτομέρειες θα σε οδηγήσουν στη σωστή απόφαση. Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα, αλλά και… γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, Ιχθύ μου, αν σήμερα αδιαφορήσεις σε κάποια ζητήματα που θέτει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις, ότι το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κι άλλα πράγματα στη δουλειά σου, Ιχθύ, καλό όμως είναι να δεις αν είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις στις υπάρχουσες, πολλές υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ