Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/5/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/5/2018

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες! Οι Παρορμητικοί των τελευταίων ημερών αυτήν την Κυριακή, μπορούν να περιμένουν μία ξαφνική χαρά μέσα από ένα μήνυμα, μέσα από μία είδηση, μέσα από μία τυχαία συνάντηση! Έτσι απλά για να αρχίσει η εβδομάδα τους με χαμόγελο!

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα έχεις θετικές εξελίξεις και υπόσχεση μεγάλων προοπτικών. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να οργανώσεις το σωστό τρόπο για την επίτευξή τους. Μην είσαι ευκολόπιστος απέναντι σε ό,τι ακούς γύρω σου, αντίθετα κράτησε αποστάσεις και επεξεργάσου περισσότερο τις πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, αρκεί να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι σκεφτείς, αλλά από αύριο. Σήμερα, καλύτερα να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δείξε προσοχή και μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Ερμής στον Ταύρο από τις 13/5 – 30/5! Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια;

Ταύρος

Γενικά
Είναι πιθανόν, Ταύρε μου, να χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο απ’ όσο περιμένεις. Μία καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου θα βοηθήσει, αρκεί να παραμείνεις σταθερός στο πρόγραμμά σου. Εξήγησε στους οικείους ότι οι ανάγκες σου είναι αυξημένες και πως θα πρέπει να προσπαθήσουν να μη σε απασχολούν με ασήμαντα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Ταύρε μου, σ’ έχουν κουράσει όλη την εβδομάδα. Σήμερα, μπορείς να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου για το επταήμερο που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να κάνεις οικονομία, για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Ζώδια: Προβλέψεις για τον υπόλοιπο του Μαΐου από την Άση Μπήλιου!


Δίδυμος

Γενικά
Μια μεγάλη πλανητική βοήθεια στη σταθεροποίηση των καταστάσεων δέχεσαι, Δίδυμε, και πρέπει να την αξιοποιήσεις, καθώς ο τωρινές σου κινήσεις δημιουργούν θετικά αποτελέσματα για τη ζωή σου, τα οποία θα συνεχιστούν στο μακρινό μέλλον. Λάβε σοβαρά υπ’ όψιν σου προτάσεις που θα σου γίνουν, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις και να εκμεταλλευτείς αμέσως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις έντονο ερωτισμό, Δίδυμε, και σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμη περισσότερο κοντά. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί και θα φέρει μια πολύ καλή γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δείχνεις μεγάλη ευθύνη στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση και σωστά αναζητάς πηγές εσόδων.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Γενικά
Η ταλαιπωρία του προηγούμενου διαστήματος, Καρκίνε, υποχωρεί σταδιακά και οι δυσάρεστες εξελίξεις δίνουν τη θέση τους σ’ ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Κάποια νέα φιλία προκύπτει τώρα, που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην τη δημοσιοποιήσεις ακόμη, αλλά λίγο αργότερα, πράγμα που θα είναι καλύτερο για όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να του κάνεις τις προτάσεις σου, που θα βοηθήσουν να χαρεί κι εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη εργατικότητα, Καρκίνε μου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, σου αξίζει μια μέρα ξεκούρασης. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά αυτό δεν σου δίνει το πράσινο φως να παρασυρθείς πάλι σε έξοδα.

Το εκρηκτικό Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου και οι προβλέψεις των ζωδίων

Λέων

Γενικά
Μια έντονη διάθεση ανανέωσης και αλλαγών σε έχει κυριεύσει τώρα, Λέων μου, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς, διότι οι καταστάσεις μπροστά είναι περίπλοκες. Να είσαι προσεκτικός σε ευκαιρίες που πιθανόν να θέλουν παραπάνω σκέψη, για να μπορέσεις να τις υλοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα, Λέων, αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου κι εσύ σήμερα θα κάνεις πολλές προσπάθειες, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Λέων μου, άφησε λίγο τα ζητήματα της δουλειάς σου, αφού έχεις κάνει πάρα πολλά, αμελώντας όμως τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια βελτίωση, αλλά ακόμη δεν είναι καιρός για νέα ανοίγματα.

Ο Ουρανός στον Ταύρο ως το 2026: Τι θα φέρει στα ζώδια το μεγάλο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς

Παρθένος

Γενικά
Έχεις κουραστεί, Παρθένε μου, από την πίεση που σου έχει ασκηθεί το προηγούμενο διάστημα και δεν μπορείς να λειτουργήσεις σωστά, πράγμα που επηρεάζει αρνητικά την εξέλιξη των καταστάσεων. Θα νιώσεις καλύτερα, αν απομακρυνθείς από τις καταστάσεις και βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα κάνεις συζητήσεις μαζί του για να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη και να δοθούν λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Παρθένε, στο σημείο που θέλεις. Προσπάθησε σήμερα ν’ αφήσεις το μυαλό σου να χαλαρώσει από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά δυστυχώς έχεις ακόμη πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

Ζυγός

Γενικά
Η έκβαση των σχεδίων σου, Ζυγέ, εξαρτάται μόνο από σένα. Απόφυγε τις κουραστικές και ανιαρές επαναλήψεις, αφήνοντας στο περιθώριο το φόβο της απόρριψης. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και αν δείξεις θάρρος κι αποφασιστικότητα, κάνοντας τους σωστούς χειρισμούς, όλα προοιωνίζουν ότι οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, αλλά και ο ερωτισμός σου, θα σε κάνουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου όσο πιο ήρεμα γίνεται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 16 Μαΐου ως τις 15 Νοεμβρίου. Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Σκορπιός

Γενικά
Είσαι σε εξαιρετική φάση, Σκορπιέ, για να ολοκληρώσεις ό,τι σχεδίαζες εδώ και καιρό. Νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και καλείσαι να τις ακολουθήσεις. Θα σε απασχολήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του χώρου σου, αλλά καλό θα ήταν να μη βιαστείς. Ό,τι διαμορφώσεις τώρα, θα σε ακολουθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε περίμενε να βεβαιωθείς τι πραγματικά σε ευχαριστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις όμορφα και να του αφιερώσεις το χρόνο που του αξίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στην δουλειά σου, Σκορπιέ. Σήμερα, μπορείς να περάσεις χαλαρά κι ευχάριστα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς μετρημένα.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο; Προσοχή…

Τοξότης

Γενικά
Κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου, Τοξότη μου, και σε στεναχωρεί, επειδή η λύση του δε βρίσκεται στα δικά σου χέρια. Πρέπει να σκεφτείς τον τρόπο που θα ελιχθείς, ώστε να αρπάξεις τα κλειδιά της επιτυχίας από εκείνους που τα παρακρατούν με ανήθικο τρόπο. Η δική σου εντιμότητα αφοπλίζει και κερδίζεις εύνοια. Εκμεταλλεύσου την και δε θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που έχεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, μπορείς να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα προσόντα και τις δεξιότητές σου. Μην αργήσεις να την αξιοποιήσεις, αφού γύρω σου υπάρχει πλήθος ικανών ανθρώπων, οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα να βρεθούν στη θέση σου. Μην τους αφήσεις με την αδιαφορία σου το κατάλληλο έδαφος για να συμβεί αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου, Αιγόκερε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και θα ζήσεις μαζί του υπέροχες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Αιγόκερε, πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, μια κι έχεις φορτιστεί αρκετά. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν ξοδέψεις χρήματα.

Υδροχόος

Γενικά
Αν δεν επαναπαυτείς, Υδροχόε μου, στις τάσεις νωχελικότητας, που αυτή την περίοδο σε γοητεύουν, μπορείς να πετύχεις πολύ δύσκολους στόχους, αφού όμως αναπροσαρμόσεις κάποια πράγματα στις καινούργιες συνθήκες. Κάποια νέα πρόσωπα θα ενταχθούν στον κοινωνικό σου κύκλο και θα ενισχύσουν τις προσπάθειές σου, ηθικά και υλικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν σήμερα εξωτερικευτείς, Υδροχόε μου, και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Υδροχόε, φρόντισε να χαλαρώσεις από τα θέματα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά δε χρειάζεται να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Ιχθύ, σου επιφυλάσσει εναλλαγή μεταξύ διασκέδασης και αυστηρής συνέπειας, απέναντι σε πλήθος υποχρεώσεων στις οποίες ανταποκρίνεσαι επάξια. Κάποιες μικρές εντάσεις στην οικογένεια, λόγω έλλειψης κοινού χρόνου, υποχωρούν σε λίγες μέρες και τη θέση τους στο κοντινό σου περιβάλλον παίρνει ένα διάχυτα ευχάριστο κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Ιχθύ, αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το άγχος που έχεις όλη την εβδομάδα για τη δουλειά σου, Ιχθύ μου, είναι πάρα πολύ έντονο. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ψάχνεις να βρεις άμεσα λύσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ