Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 10/5

Η εικόνα- του φιλιού του με την Ζωή- που ανασύρθηκε από την μνήμη του Άρη, τον αναστατώνει, ενώ αποφασίζει να την κρατήσει κρυφή απ’ την Μαρίνα. Η Μαρίνα κατορθώνει να θολώσει, για ακόμα μια φορά τα νερά όταν η Κατερίνα προσπαθεί, να την ψαρέψει για την ύπαρξη του βιβλίου της Σάρας στο σπίτι τους. Η Τέση ανακοινώνει στον Διονύση πως θα γίνει συμπαρουσιάστρια του.

Ο Διονύσης για ακόμα μια φορά δεν εκφράζει τα αισθήματα του στην Κική και εκείνη αποφασίζει να του δώσει ένα μάθημα. Η Χρυσάνθη ανησυχεί, που η Σοφία, έχει κλειστεί στον εαυτό της και φαίνεται παραιτημένη από τα πάντα. Η Ζωή και ο Παύλος πείθουν τη Σοφία και το Μάρκο να περάσουν ένα βράδυ όλοι μαζί. Ο Μάρκος συνοδεύει την Σοφία σπίτι της και της εκφράζει ξανά τον έρωτα του, ενώ ο Άρης αναστατωμένος απ’ την εικόνα του φιλιού, ζητάει απ’ την Ζωή να βρεθούνε μόνοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Βιολέτας τρομοκρατεί την Νικολίνα η οποία αποφασίζει και ως...