Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 10/5

H Βέρα βλέπει μια πλευρά του Νικόλα που την κάνει να αμφισβητήσει πολλά για τον χαρακτήρα του. Η Τατιάνα κρατάει ψυχρή στάση απέναντι στον Τόνυ επηρεασμένη από κάτι που την έχει βάλει σε σκέψεις. Η Άννα, σε μια στιγμή εκνευρισμού, χειροδικεί εις βάρος μιας κοπέλας στη σχολή χορού. O Παύλος με τη Μάρθα συνεχίζουν να μην τα βρίσκουν και η Ελένη με την Αφροδίτη ανησυχούν ότι η σχέση τους χειροτερεύει. Η Νικόλ με τον Τόνυ σκαρώνουν κάτι πίσω απ’ την πλάτη της Μαργκώ και φοβούνται ότι μπορεί να αποκαλυφθεί. Ο Τόνυ αγνοεί και πάλι τις διαταγές του Στρατηγού και τον αναγκάζει να πάρει πιο σκληρά μέτρα.

Η Μαργκώ ανησυχεί για τις αντιδράσεις του Στρατηγού και παρακαλάει τον Τόνυ να μην πάει στην Ελλάδα, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Η Μαρίνα ταλαιπωρείται από εφιάλτες και ο Αλέξανδρος αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό της συμβαίνει. Η Αμαλία και ο Θεοχάρης ανησυχούν για τη συμπεριφορά της Άννας, ενώ η Άννα απελπισμένη τηλεφωνεί στον Αλέξανδρο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Τόνυ προσπαθεί να μπει στο σπίτι της Τατιάνας, αλλά εκείνη μετά την παρεξήγηση δεν του ανοίγει. Την «στήνει» έξω από το σπίτι της και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια επανασύνδεσης. Η Αμαλία απαιτεί από τον Θεοχάρη να μιλήσει στον Μάριο για τον χωρισμό του με τη Βέρα. Η Ελένη με τον Ορφέα επισκέπτονται τη νέα γυναικολόγο. Η Μαργκώ αποκαλύπτει στην Άννα ένα μυστικό που θα ανατρέψει τις ισορροπίες, ενώ ο Τόνυ βρίσκεται σε κίνδυνο! Η Βέρα έρχεται αντιμέτωπη με κάτι αναπάντεχο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ