Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Survivor – Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο, η αλλαγή στην αποχώρηση και ο τραυματισμός!

Οι πρώτες πληροφορίες!

Τα πάνω κάτω και σήμερα στο επεισόδιο του Survivor.

Όσο να ‘ναι οι παίκτες είναι πιο χαλαροί ψυχολογικά αφού δεν θα αγωνιστούν για την ασυλία αυτή την εβδομάδα. Όπως έγινε γνωστό, λόγω των ημερών που πέρασαν δεν θα έχουμε αποχώρηση αυτή την φορά, ωστόσο αυτό ειδικά τους Διάσημους δεν τους έχει ηρεμήσει αφού οι καυγάδες δίνουν και παίρνουν. Διαβάστε παρακάτω…

.

Η πείνα και οι τραυματισμοί.

Η πείνα έχει κυριολεκτικά θερίσει Μαχητές και Διάσημους. Τώρα που έγινε αντιληπτή η κλοπή φαγητού και από τις δύο ομάδες, οι παίκτες με την επιτήρηση που έχουν τρώνε μόνο καρύδες από εδώ και πέρα κάτι που τους έχει εξαντλήσει.

Η Μελίνα, τραυματίστηκε στο αγώνισμα της Τρίτης κάτι που την αφήνει εκτός και αγχώνει πολύ την ομάδα της αφού είναι δυνατή παίκτρια, ωστόσο τραυματίζεται και η Κατερίνα Δαλάκα ξανά η οποία παθαίνει κάταγμα όπως λέει η ίδια, στα μισά του σημερινού αγώνα για την κατάκτηση του επάθλου!

Η ένταση στους Διάσημους και το παρασκήνιο.

Ένα απίστευτο ξέσπασμα είδαμε την Τρίτη από τον Σώζοντα για τον Στέλιο Κρητικό τον οποίο κατηγόρησε για διπροσωπία.

Η νίκη και το αγώνισμα.

Ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα σήμερα και οι παίκτες θα δείξουν πολύ εξαντλημένοι. Ωστόσο, μία ομάδα θα υπερισχύσει! 

Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι Μαχητές θα βάλουν τα δυνατά τους αλλά οι Διάσημοι φαίνονται πιο δυνατοί… δεν θα σας πούμε όμως ακόμη αποτέλεσμα. 
Σίγουρη διαρροή όπως κάθε μέρα λίγο πριν το επεισόδιο … 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μείνετε συντονισμένοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ – Spoiler: Η Ηλέκτρα ζητά από τον Παύλο να φύγουν μαζί

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ. Τα σχέδια του Σεραφετίνογλου για το ναυπηγείο χαλάνε χάρη στις γνωριμίες του Βρεττού....