Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor – Αποκάλυψη: Η αλλαγή της παραγωγής που θα φέρει απανωτές οικειοθελείς αποχωρήσεις!

Η απόφαση της παραγωγής που θα φέρει… “μπουνιές” ανάμεσα στους παίκτες!

Το Survivor είναι ένα ριάλιτι παιχνίδι και μέσα στους κανόνες του υπάρχουν και οι περιορισμοί για το φαγητό. Από την αρχή του πρώτου κύκλου αλλά και στον δεύτερο σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου και το ίδιου θα κάνει και τώρα!

Πέρυσι είχε γίνει μεγάλη φασαρία με την παράνομη, κατά παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού απόκτηση φαγητού, από τους Διασήμους, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με ντόπιους και δίνοντας παπούτσια και εργαλεία εξασφάλιζαν φαγητό και τσιγάρα! Μάλιστα, ο Γιάννης Σπαλιάρας που πήρε μεταγραφή για τους Μαχητές μετέφερε την… τεχνογνωσία και στην άλλη ομάδα η οποία επιχείρησε κάτι αντίστοιχο. Διαβάστε παρακάτω…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πολλά είχαν γραφτεί τότε, ενώ και ο Σάκης Τανιμανίδης το είχε πει δημόσια προειδοποιώντας ότι αν επαναληφθεί θα ληφθούν μέτρα.

Φέτος, οι παίκτες, ως πιο διαβασμένοι, πήγαν έτοιμοι για… κλοπές φαγητού. Από την αρχή του Survivor 2 γράφεται ότι ο Νικόλας Αγόρου είχε κλέψει ένα σάντουιτς από την παραγωγή ενώ και άλλοι παίκτες είχαν έλθει σε… επαφή με ντόπιους και είχαν εξασφαλίσει φαγητό. Γράφτηκε, μάλιστα, ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο άλλαξαν παραλία στους Μαχητές.

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει, επίσης, με το πλάνο που έδειχνε τον Τεό Θεοδωρόπουλο να κρύβει κάτι ή να παίρνει κάτι από την τσάντα του.

Όσο για το…κλέψιμο στο μοίρασμα της καρύδας και του ρυζιού, φέτος φαίνεται ότι κάποιοι κάνουν διατριβή στο…σπορ, με τους Μαχητές να αναδεικνύονται σε Πρωταθλητές.

Τα… σπορ αυτά προβλέπεται το επόμενο διάστημα να αποτελέσουν την αφορμή για μεγάλες… σφαγές στις ομάδες των Ελλήνων Survivors, με αυτό που έχει στο μυαλό της η παραγωγή.

Όπως γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρώτο Θέμα, η παραγωγή εδώ και μερικές μέρες καταγράφει όλα τα περιστατικά που αφορούν «παράβαση» των κανόνων του παιχνιδιού και συγκεκριμένα ό,τι σχετίζεται με το φαγητό.

Εάν και εφόσον κάποιος παίκτης έχει κλέψει στη μοιρασιά, έχει φάει κρυφά από τους συμπαίκτες του, έχει αποθηκεύσιει τροφή την οποία δεν έπρεπε, τότε το συγκεκριμένο περιστατικό θα προβληθεί ενώπιον όλων και στη συνέχεια θα επιβληθεί ποινή σε όποιον το έκανε. Συγκεκριμένα, ο ένοχος θα στερηθεί το έπαθλο όταν η ομάδα του κερδίσει, ενώ φυσικά θα αποκλειστεί και από το προνόμιο της ασυλίας.

Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο Survivor και σε κανένα από τα αντίστοιχα ριάλιτι της συγκεκριμένης παραγωγής των άλλων χωρών.

Οι παίκτες είναι ανυποψίαστοι και αγνοούν την απόφαση της παραγωγής, ενώ δεν φαντάζονται ότι υπάρχουν πλάνα που θα προβληθούν στους συμπαίκτες και το κοινό.

athensmagazine.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ