Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor 2 – Trailer: Oι Διάσημοι ξεσπούν και κάνουν κλίκα κατά του Χάρου! Δύο μαχητές τραυματίζονται σοβαρά και διακόπτεται το αγώνισμα! Ο λόγος για τους….

Δείτε το τρέιλερ για το Survivor 2! Τι θα δούμε στο επεισόδιο και πιο θα είναι το αγώνισμα;

Το κλίμα στους Διάσημους είναι οριακά πριν το ξέσπασμα! Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος έχει κάνει εντύπωση με τον πράο του χαρακτήρα ξεσπάει μπροστά στην κάμερα και κατακεραυνώνει τον Χάρο! Διαβάστε παρακάτω…

«Από την αρχή είπα την γνώμη μου στην ομάδα να πάρουμε τον Πάνο και όχι τον Σώζω» λέει και δείχνει ξεκάθαρα ότι τα πράγματα είναι πέρα απο σκούρα για τον Χάρο! Από την άλλη ο Σώζων με δηλώσεις του τονίζει ότι κάτι τον έχει ενοχλήσει χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες! «Αυτή την φορά δεν είπα κάτι…. αλλά μπορώ να γίνω και επιθετικός» τόνισε κάνοντας φανερό ότι η ρήξη έχει έρθει και το γυαλί έχει σπάσει ανεπανόρθωτα!


Την ίδια ώρα θέση στην όλη κόντρα παίρνει και η Δαλάκα, η οποία έχει άτυπα τον ρόλο του αρχηγού στα αγωνίσματα… «Έπρεπε να πάρουμε τον Πάνο! Αν διάλεγα τώρα παίκτη, δεν θα διάλεγα τον Σώζων για την ομάδα» δηλώνει στην κάμερα και τον καρφώνει κανονικά!


Στην συνέχεια περνάμε στο αγώνισμα! Η μάχη κορυφώνεται και ο Λιανός τονίζει ότι το έπαθλο είναι από τα μεγαλύτερα που έχει δοθεί στο παιχνίδι! «Θα σας φέρει πιο κοντά στην πατρίδα» υπογραμμίζει και οι παίκτες με το που το βλέπουν τρελαίνονται!


Τα πλάνα είναι συγκλονιστικά και ο ζήλος τόσο μεγάλος που Μελίνα και Αγόρου παραπατούν και τραυματίζονται! Το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός τους φαίνεται από τα πρόσωπα της υπόλοιπης ομάδας μόλις πέφτουν αλλά και από την προσωρινή διακοπή του αγωνίσματος!

Λέτε αυτό να τους στερήσει τη νίκη; Μέχρι τη διαρροή μας…


Δείτε το τρέιλερ:

.youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ