Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Του πήραν άδεια και δίπλωμα επειδή οδηγούσε στην εθνική οδό κάνοντας σεξ με την συνοδηγό (pics)

To ζευγάρι των ασυγκράτητων εραστών δεν πτοήθηκε από την αστυνομική παρουσία, όμως τα όργανα της τάξης δεν χαρίστηκαν στον απρόσεκτο οδηγό.

Άδοξο τέλος έλαβε η απόπειρα ενός Βρετανού οδηγού,ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να οδηγεί σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα επιδιδόταν στην σεξουαλική πράξη με την συνοδηγό του οχήματος.

Οι άντρες Τροχαίας του Σάσεξ εντόπισαν τον ασυγκράτητο οδηγό εξαιτίας του γεγονότος ότι οδηγούσε ανασφάλιστο όχημα, ενώ είχε υπερβεί και το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Οι αστυνομικοί αφού διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι όσα συνέβαιναν στο όχημα,του έκοψαν «τσουχτερό» πρόστιμο, ενώ κατασχέθηκε τόσο το δίπλωμα του οδηγού όσο κι άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Μάλιστα, η Υπηρεσία Ασφάλειας Αυτοκινητοδρόμων της Μεγάλης Βρετανίας ενημέρωσε μέσω του Twitter τους πολίτες για το συμβάν, σημειώνοντας την έκπληξη του οργάνου όταν διαπίστωσε ότι οι δύο επιβαίνοντες συνέχισαν να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις παρά την παρουσία του αστυνομικού οχήματος που τους καταδίωκε.

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουκρανία: Καμία υπηρεσία από τις πρεσβείες του εξωτερικού σε νέους που είναι σε στρατεύσιμη ηλικία

Η Ουκρανία ανέστειλε τις προξενικές υπηρεσίες για τους άνδρες της σε στρατεύσιμη ηλικία που ζουν στο εξωτερικό με εξαίρεση αυτούς που χρειάζεται να επιστρέψουν...