Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Άσσος για Λάτσιο, G/G στη Λειψία

Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή, με τις τέσσερις αναμετρήσεις των προημιτελικών να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ αμφίρροπο είναι και το Λειψία – Μαρσέιγ. Επιλογές προκύπτουν και απ’ την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό με τα καλύτερα καζίνο online.
Άσσος στη Ρώμη
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Λάτσιο – Σάλτσμπουργκ. Οι Ιταλοί θεωρούνται το φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο απέναντι τους έρχεται μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, η οποία φέτος έχει αποδείξει ότι είναι ικανή για όλα. Επέστρεψε απ’ τη διακοπή με εντυπωσιακό τρόπο η ομάδα της Ρώμης, η οποία διέλυσε 6-2 εντός έδρας την Μπενεβέντο και παρέμεινε στην 5η θέση της Α’ Ιταλίας, μειώνοντας στο -2 απ’ την Ίντερ. Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στις προηγούμενες φάσεις του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα σε Στεάουα Βουκουρεστίου και Ντιναμό Κιέβου, σήμερα υποδέχεται την ποιοτική Σάλτσμπουργκ, που οδεύει προς την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στην Αυστρία και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα και στην Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά, η Λάτσιο έχει μεγάλη δυναμική, ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 1.80.
Αντέχει στο ημίχρονο η ΤΣΣΚΑ
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Άρσεναλ έκανε… χαβαλέ στη Μίλαν στην προηγούμενη φάση, την απέκλεισε με 2/2 νίκες και συνολικό σκορ 5-1, επέστρεψε απ’ τη διακοπή με το εντός έδρας 3-0 επί της Στόουκ, είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού η ομάδα του Λονδίνου, υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είναι επίσης σε καλό μομέντουμ, έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, στην προηγούμενη φάση απέκλεισε με επική εκτός έδρας νίκη τη Λυών (2-3). Θεωρούμε ότι οι Ρώσοι θα αντέξουν στο ημίχρονο, ποντάρουμε στο Χ2 ημίχρονο σε απόδοση 2.05.
Με το G/G στη Γερμανία
Πάμε στη Γερμανία αναμέτρηση και την αναμέτρηση Λειψία – Μαρσέιγ. Και μόνο που έχει φτάσει στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ στην παρθενική συμμετοχή της, η Λειψία θα πρέπει να θεωρείται επιτυχημένη. Έκανε την έκπληξη στους «32» και πέταξε εκτός της Νάπολι με εκτός έδρας νίκη 1-3 και εντός έδρας ήττα 0-2, στη συνέχεια δυσκολεύτηκε περισσότερο με τη Ζενίτ, όμως προστάτευσε το εντός έδρας 2-1 και με το 1-1 της ρεβάνς, πήρε δεύτερη σερί πρόκριση. Υποδέχεται τη Μαρσέιγ, που δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα σε Μπράγκα και Μπιλμπάο, ωστόσο σήμερα ταξίδεψε με πολλές απουσίες κυρίως στην άμυνα. Επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.80.
Στηρίζουμε την Κίμκι
Κλείνουμε με την Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Κίμκι. Πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, με την Μπαρτσελόνα να είναι αδιάφορη και την Κίμκι να θέλει τη νίκη. Η Μπαρτσελόνα θα παίξει για το γόητρο και θα αναζητήσει μια δεύτερη νίκη, μετά το 65-79 του πρώτου γύρου, επί του πρώην προπονητή, του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Κίμκι θα παίξει για να αποφύγει την ΤΣΣΚΑ στα πλέι-οφ και θα ευχηθεί την ήττα της Ζαλγκίρις αύριο στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό. Η Κίμκι θα αντιμετωπίσει τον αγώνα με αφοσίωση στην άμυνα, θα προσπαθήσει να αποσυντονίσει το άναρχο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και έχει ελπίδες για το «διπλό», επιλογή μας είναι η Κίμκι +3.5 σε απόδοση 1.93.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ