Μετά το ντου στο βρετανικό συμβούλιο, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός εκ των ηγετικών στελεχών της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας.

Τρεις ώρες πριν λήξει το αυτόφωρο για την εισβολή της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας στο Βρετανικό Συμβούλιο στο Κολωνάκι, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες σε έναν 36χρονο. Πρόκειται, μάλιστα, για ένα από τα ηγετικά στελέχη της συλλογικότητας.

Σύμφωνα με αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας αυτός αποτελεί έναν από τους «βασικούς παίκτες» σε παρεμβάσεις και καταδρομικές επιθέσεις της ομάδας Ρουβίκωνας.

Ταυτοποιήθηκε από κάμερα που βρισκόταν στο Βρετανικό Συμβούλιο και στο… πάρα πέντε της λήξης τους Αυτόφωρου εντοπίστηκε στην περιοχή της Καισαριανής και συνελήφθη.

Να σημειωθεί εδώ πως το αυτόφωρο έληγε στις 11:59 το βράδυ του Σαββάτου, 28.04.2018.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διατάραξης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου αφέθηκε ελεύθερος.
Ρουβίκωνας: Απειλές για νέες παρεμβάσεις μέσω Facebook

Την ίδια ώρα, ένα άλλο μέλος της συλλογικότητας, αναφέρθηκε στην σύλληψη αυτή στον λογαριασμό του στο Facebook. Μάλιστα κάνει λόγο και για δική του «ταυτοποίηση», ενώ στέλνει και σαφές… μήνυμα.

Αναλυτικά αναφέρει: «Παρασκευή βράδυ συνελήφθη σύντροφος της ομάδας για την παρέμβαση στο βρετανικό συμβούλιο ύστερα από μήνυση του προέδρου του συμβουλίου.Πηγαν και τον πήραν ασφαλιτες από τον χώρο της εργασίας του.Σημερα ενημερώθηκα ότι με «ταυτοποίησαν» για την επίθεση στην γαλλική πρεσβεία.Οι προκλήσεις θα απαντηθούν άμεσα και δυναμικά.Για κάθε σύλληψη ή δίωξη μελών της ομάδας,ΔΕΚΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ«.

Δείτε την ανάρτηση

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top