Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Ανατροπή – σοκ στη συνέχεια! Άγριος ξυλοδαρμός περιμένει τη Μελέκ στη φυλακή!

Ποιο είναι το σατανικό σχέδιο της «οχιάς» Αρζού;

Η Αρζού προκειμένου να διαφυλάξει την οικογενειακή της γαλήνη και να κρατήσει μακριά από τον Κενάν τη Μελέκ και την Ελίφ, δεν διστάζει να φτάσει για ακόμη μια φορά στα άκρα για να το πετύχει. Αφού είδε πως το να διώξει την Ελίφ είναι δύσκολο, στόχος της τώρα μπαίνει η Μελέκ!

Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις – σοκ στην Ελίφ:

Απειλές, εκβιασμοί και άγριος ξυλοδαρμός κάνουν τη ζωή κόλαση στη Μελέκ στη φυλακή…

Η αδίστακτη γυναίκα πλησιάζει ένα μαφιόζο και του ζητάει μια μεγάλη «χάρη». «Υπάρχει μια γυναίκα! Μια γυναίκα που είναι μεγάλος εχθρός μου!

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Το σχέδιο της Σάρας φέρνει την καταστροφή! Σοκαριστικές ανατροπές στη συνέχεια…

Θέλω να βγει αυτή η γυναίκα από το δρόμο μου και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά! Θέλω να βρεις έναν τρόπο να τη βάλεις φυλακή και να μη βγει ποτέ από εκεί μέσα», του λέει και εκείνος της ζητάει όνομα και διεύθυνση.

«Θα το κανονίσω όπως πρέπει, εσύ μην αγχωθείς! Μόνο που αυτή η δουλειά κοστίζει 40.000 ευρώ», της απαντάει και εκείνη του δίνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της που κοστίζει περισσότερα και του λέει:

«Μόνο που θέλω μια χάρη. Αν γίνει κάτι λάθος και βγουν όλα στη φόρα ούτε εσύ με ξέρεις, αλλά ούτε και εγώ». Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Βεϊσέλ έχει αρπάξει τη μικρή Ελίφ και η Μελέκ ψάχνει παντού την κόρη της.

Οση ώρα εκείνη λείπει, άγνωστοι εισβάλουν στο σπίτι της και κρύβουν ναρκωτικά. Ο μαφιόζος ενημερώνει την Αρζού και εκείνη με τη σειρά της τηλεφωνεί στην αστυνομία: «Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία για ναρκωτικά».

Η Μελέκ επιστρέφει στο σπίτι της και βρίσκει την αστυνομία εκεί. «Βρήκατε την κόρη μου;»,, τους ρωτάει, αλλά εκείνοι τη συλλαμβάνουν.

Η ίδια προσπαθεί να τους εξηγήσει τι έχει συμβεί, ενώ εκεί φτάνει και ο Μελίχ, ο οποίος ζητάει να μάθει για ποιο λόγο τη συλλαμβάνουν.

Σοκαρισμένος βλέπει το σημάδι στο χέρι της και καταλαβαίνει πως η Μελέκ είναι η χαμένη του αδελφή που έψαχνε τόσα χρόνια! Στο τμήμα η κοπέλα ζει εφιαλτικές στιγμές καθώς προσπαθεί μάταια να αποδείξει την αθωότητά της. «Δεν έχω κάνει τίποτα, σας τ’ ορκίζομαι, κάποιο λάθος κάνετε.

Σας παρακαλώ, αφήστε με να φύγω, πρέπει να βρω την κόρη μου». Ο εισαγγελέας αποφασίζει τη φυλάκισή της και η Μελέκ μπαίνει στη φυλακή, παρά τις προσπάθειες του Μελίχ να τη βοηθήσει.

Ο άγριος ξυλοδαρμός στο κελί

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο κελί, η Μελέκ δεν έχει καλή αντιμετώπιση από κάποιες συγκρατούμενές της. Η κοπέλα κάθεται στο κρεβάτι της και κλαίει συνέχεια μη μπορώντας να πιστέψει την αδικία που συνέβη, ενώ φωνάζει συνέχεια για την αθωότητά της.

Κανείς δεν την πιστεύει, ενώ οι αδίστακτες γυναίκες που βρίσκονται στο ίδιο κελί μ’ εκείνη δεν χάνουν ευκαιρία και της επιτίθενται με κάθε ευκαιρία, ενώ μία από αυτές της δίνει διορία υπό την απειλή του μαχαιριού: «Θα μου βρεις χρήματα, αλλιώς θα μαρτυρήσεις εδώ μέσα». Η Μελέκ ζει εφιαλτικές στιγμές και δεν ξέρει πότε θα τελειώσει το μαρτύριό της αυτό.

Ο Μελίχ την επισκέπτεται, βλέπει τα σημάδια στο πρόσωπό της και τη ρωτάει να μάθει τι της έχει συμβεί. Η κοπέλα ωστόσο δεν λέει την αλήθεια, αλλά εκείνος ενημερώνει το διευθυντή των φυλακών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι συγκρατούμενες της Μελέκ παρά τις επιπλήξεις του διευθυντή γίνονται ακόμα πιο αδίστακτες απέναντί της. Εκτός από το ότι της στερούν το να τρώει, παράλληλα σκίζουν και τη μοναδική φωτογραφία της Ελίφ που έχει μαζί της.

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ