Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF: Καρέ – καρέ το τροχαίο και η εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού! Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Ο Κενάν δεν θα αργήσει σύντομα να μάθει πως η Ελίφ είναι δικό του παιδί, και μάλιστα θα τα βάλει με την οικογένειά του που του έκρυψαν ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Το ΤV 24 σας αποκαλύπτει τις δραματικές εξελίξεις:

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Ο ίδιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή του και θυμώνει με όλους και με όλα. Ωστόσο η συμπάθεια που ήδη έχει στην Ελίφ και η αλήθεια ότι είναι παιδί του θα τον οδηγήσουν στο να την αποδεχτεί και επίσημα!

Κάτι που κάνει την Αρζού έξαλλη και φυσικά το μίσος της για το μικρό κορίτσι μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Ο Κενάν ζητάει από τη Μελέκ να του δώσει την Ελίφ για μερικές μέρες στο κτήμα προκειμένου να ζήσει μαζί της σαν πατέρας και κόρη.

Η κοπέλα δέχεται και ο Μελίχ παίρνει το μικρό κορίτσι για να το πάει στο κτήμα! Παράλληλα, στην έπαυλη η οικογένεια Εμιρόγλου έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες για την άφιξη του κοριτσιού, ενώ η Αρζού σκάει από τη ζήλια της αλλά έχει φροντίσει, με τη βοήθεια του πατέρα της, ο Μελίχ και η Ελίφ να μη φτάσουν ποτέ στο κτήμα. Και το καταφέρνει εν μέρει…

Διαβάστε ακόμα: ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Το σκοτεινό σχέδιο του Θάνου για τη Ρενάτα

Διαβάστε ακόμα: ELIF: Εξέλιξη – σοκ! Η απαγωγή και τα βασανιστήρια στην Ελίφ!

Το αυτοκίνητο του Μελίχ δεν έχει φρένα και ο ίδιος παλεύει να το κρατήσει στην ευθεία. Ομως, από την ταχύτητα, εκείνο ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει στον γκρεμό.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Εξέλιξη – σοκ! Πυροβολούν και σκοτώνουν την Έμιλυ μπροστά στα μάτια της Άννας!

Η Αρζού μαθαίνει πως το σχέδιό της πέτυχε και χαίρεται.

Την ίδια ώρα από το σημείο τυχαία περνάει ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ και μαθαίνουν τη σοκαριστική αλήθεια, την οποία ανακοινώνουν στον Κενάν και τη Μελέκ!

Η Ελίφ στα φανάρια!

Η Ελίφ είναι εξαφανισμένη και όλοι πιστεύουν πως το κορίτσι χάθηκε στη θάλασσα όταν έπεσε το αυτοκίνητο. Η Μελέκ δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα που ζει και θρηνεί το χαμό του παιδιού της, χωρίς βέβαια να εγκαταλείπει τις προσπάθειες για να τη βρει, μιας και μέσα της πιστεύει πως ζει.

Εκείνη που χαίρεται με τις εξελίξεις είναι η Αρζού που κατάφερε να βγάλει επιτέλους από τη μέση τους δύο εχθρούς της: τον Μελίχ και την Ελίφ. Στο μεταξύ, ένας άγνωστος άνθρωπος βρίσκει κάπου στην ακροθαλασσιά την Ελίφ και την παίρνει μαζί του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο του πατέρα της Αρζού, οι οποίος απάγει παιδιά και τα βάζει να βγαίνουν στα φανάρια πουλώντας χαρτομάντιλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ