Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64-65-66-67-68

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64-65-66-67-68


ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64 ΕΔΩ 65 ΕΔΩ 66 ΕΔΩ 67 ΕΔΩ 68 ΕΔΩ

Επεισόδιο 64

Ο Μελίχ τραβάει μερικές φωτογραφίες την Αρζού μαζί με τον Βεϊσέλ. Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τις φωτογραφίες. Είναι θυμωμένη με τον Βεϊσέλ επειδή δεν μπόρεσε να εμποδίσει τον Μελίχ. Αργότερα, μιλάει με την Αλιγιέ για την πρόθεση του Μελίχ να παντρευτεί την Ιπέκ και προσπαθεί να τη στρέψει εναντίον του αλλά χωρίς επιτυχία. Η Αλιγιέ εκτιμάει τον Μελίχ επειδή μπροστά σε όλη την οικογένεια έκανε γνωστά με ειλικρίνεια, τα αισθήματά και τα μελλοντικά του σχέδια για την Ιπέκ. Η Ιπέκ μιλάει στην Φεραγιέ για τον Μελίχ και είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Ο Μελίχ είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να βρει την αδελφή του. Συναντάει την Ιπέκ και απολογείται για την ξαφνική πρόταση γάμου. Με τη συμπεριφορά του κερδίζει απόλυτα την καρδιά της Ιπέκ. Αργότερα ο Μελίχ πηγαίνει στο καφέ για να μάθε τη σχέση της Μελέκ με τον Κενάν. Βλέπει τη Ζεϊνέπ, την αναγνωρίζει από το νοσοκομείο, και από τους θαμώνες του καφέ μαθαίνει πως συγκατοικεί με τη Μελέκ. Ο Μελίχ ακολουθεί τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ σοκάρεται όταν μαθαίνει πως το σπίτι, που μένουν με τη Μελέκ, θα πουληθεί. Συναντάει τον Ερκούτ για να μιλήσουν για τον γάμο αλλά η Ζεϊνέπ είναι διστακτική. Όταν ο Ερκούτ της δίνει χρήματα για τις ετοιμασίες του γάμου, η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη.

Ο Σελίμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ και τα λόγια της. Ζητάει τη συμβουλή του Κενάν γιατί δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Κενάν τον συμβουλεύει να μην κάνει το ίδιο λάθος, που έκανε εκείνος πριν από χρόνια και τον προτρέπει να βρει την κοπέλα και να της μιλήσει με ειλικρίνεια. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ συναντιούνται με την Αρζού. Ο Μουράτ νιώθει άβολα με την αυταρχική συμπεριφορά της και στο τέλος ξεσπάει. Ο Βεϊσέλ είναι ανήμπορος μπροστά στην Αρζού, αφού εκείνη τον εκβιάζει με το βίντεο του δήθεν φόνου, που έκανε. Προσπαθεί να ηρεμήσει τον Μουράτ…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 65

Αν και είναι τα γενέθλια του, ο Σελίμ είναι δυστυχισμένος επειδή η Ζεϊνέπ απομακρύνθηκε από εκείνον. Όλοι στην οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι και του δίνουν ευχές αλλά η διάθεση του παραμένει άσχημη. Η Ζεϊνέπ είναι σκεφτική και λυπημένη. Η Μελέκ επιμένει να της πει τι συμβαίνει αλλά η Ζεϊνέπ δεν της δίνει καμία εξήγηση. Η Ζεϊνέπ ξέρει πως είναι τα γενέθλια του Σελίμ και το γεγονός πως είναι μακριά του αυτή τη μέρα την πληγώνει ακόμα περισσότερο.

Ο Αρντά και η Πελίν οργανώνουν ένα πάρτι στο καφέ για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Σελίμ. Η Πελίν, χωρίς να το γνωρίζει, κλειδώνει τον Σελίμ και την Ζεϊνέπ στην ίδια αίθουσα. Ο Σελίμ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και μιλάει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν αντιδρά. Οι φίλοι τους, τους απεγκλωβίζουν και πάνε όλοι μαζί στο καφέ. Η Μελέκ βοηθάει στις ετοιμασίες του πάρτι γενεθλίων στο καφέ και όταν συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για τον Σελίμ, τρομοκρατείται και φεύγει. Όταν η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ ότι ο Ερκούτ και η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκαν, εκείνος ξαφνιάζεται και αποφασίζει να μιλήσει στον Ερκούτ. Ο Ερκούτ και ο Ναντίρ τσακώνονται στο πλυντήριο αυτοκινήτων και ο Βεϊσέλ έρχεται αλλά καταφέρνουν να δικαιολογήσουν την ένταση.

Όταν ο Ναντίρ φεύγει, ο Ερκούτ πηγαίνει στο καφέ να δει τη Ζεϊνέπ. Η Γκόντζα ονειρεύεται να κατακτήσει την καρδιά του Σελίμ και του αγοράζει ένα δώρο. Η Ελίφ κάνει μια ζωγραφιά για να τη χαρίσει στον Σελίμ για τα γενέθλια του. Η Τουγτσέ την κοροϊδεύει για το δώρο της. Ο Βεϊσέλ παίζει ξανά χαρτιά και χάνει όλα τα λεφτά του. Ο Μελίχ ζητάει από τον Σαντίκ να σβήσει την εγγραφή από το τηλέφωνο της Αρζού και εκείνος τα καταφέρνει. Η Αρζού ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό της και δεν είχε προλάβει να αντιγράψει την εγγραφή του Μελίχ. Ο Μελίχ ενημερώνεται πως έχει σβηστεί η εγγραφή και τηλεφωνεί στην Αρζού, η οποία δεν έχει ιδέα για το συμβαίνει και συμφωνεί να τον συναντήσει. Ο Μελίχ για άλλη μια φορά ζητάει τις μετοχές της και εκείνη απειλεί να στείλει την εγγραφή στον Κενάν αλλά συνειδητοποιεί ότι έχει σβηστεί…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

Επεισόδιο 66

Ο Ερκούτ πηγαίνει στο καφέ και θυμώνει όταν βλέπει τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ζητάει εξηγήσεις από τη Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επεμβαίνει. Αισθάνεται συντετριμμένος όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ είναι αρραβωνιαστικός της Ζεϊνέπ. Ο Αρντά βλέπει πόσο λυπημένος είναι ο φίλος του. Όταν η Πελίν ανακαλύπτει πως η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκε, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, αφού τώρα ο Σελίμ θα είναι δικός της. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη για ό,τι συμβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων και λέει στον Σελίμ πως θα του εξηγήσει τα πάντα. Ο Σελίμ θυμώνει με την Πελίν επειδή προσφέρει ένα κομμάτι τούρτα στον Ερκούτ και τον συγχαίρει για τον αρραβώνα του με την Ζεϊνέπ.

Ο Σελίμ φεύγει λέγοντας ως δικαιολογία ότι τον περιμένουν στο σπίτι. Η Πελίν επιμένει να πάει μαζί του και τα καταφέρνει. Κάνει ό,τι μπορεί για να τη συμπαθήσει η οικογένεια του. Συνειδητοποιεί ότι η Γκόντζα προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ και έτσι φροντίζει με τη συμπεριφορά της να της θυμίσει τη θέση της, ότι είναι μια απλή υπηρέτρια. Η Γκόντζα είναι πολύ θυμωμένη εξαιτίας της παρουσίας της Πελίν στα γενέθλια του Σελίμ. Η Κιράζ συνειδητοποιεί ότι η Γκόντζα ενδιαφέρεται για τον Σελίμ. Ο Σελίμ θέλει να φύγει η Πελίν αλλά η Αλιγέ συμπαθεί την Πελίν και θέλει να την ξεναγήσει στο σπίτι. Ο Σελίμ δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το εμποδίσει. Ο Ερκούτ δεν φεύγει από το καφέ και επιμένει να συνοδεύσει την Ζεϊνέπ στο σπίτι της, όταν τελειώσει τη δουλειά της. Εκείνη τον πηγαίνει κάπου αλλού γιατί δεν θέλει ο Ερκούτ να μάθει την πραγματική διεύθυνση της. Ο Κενάν πρόκειται να κλείσει μια σημαντική συμφωνία και είναι πολύ ευχαριστημένος.


ELIF Αποκάλυψη: Απαγωγή, αποκαλύψεις, εκδίκηση! Τι θα δούμε στα πέντε τελευταία επεισόδια της σειράς;

Μοιράζεται τη χαρά του με τον Σαντίκ και αργότερα ανακοινώνει στο οικογενειακό δείπνο πως οι μετοχές τους θα αυξήσουν την αξία τους με τα νέα δεδομένα. Ο Μελίχ πηγαίνει με τον δικηγόρο του στη συνάντηση με την Αρζού και παίρνει τον έλεγχο των μετοχών της. Όταν η Αρζού μαθαίνει πως οι μετοχές θα αυξήσουν την αξία τους, γίνεται έξαλλη. Ενώ η Μελέκ περιμένει τη Ζεϊνέπ για να φάνε, έρχεται ο μεσίτης για να βγάλει φωτογραφίες από το σπίτι για να τις ανεβάσει σε ένα site. Η Μελέκ του κάνει παρατήρηση επειδή ήρθε τόσο αργά το βράδυ. Όταν η Μελέκ αναφέρει το περιστατικό στη Ζεϊνέπ, θυμώνει και εκείνη. Η Μελέκ πηγαίνει για ύπνο και η Ζεϊνέπ αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Σελίμ για να του πει τα πάντα αλλά το τηλέφωνο του απαντάει η Πελίν…

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

Επεισόδιο 67

Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη αλλά και θυμωμένη επειδή η Πελίν και ο Σελίμ φαίνεται να ήρθαν κοντά. Πετάει το δώρο, που είχε αγοράσει για τον Σελίμ στα σκουπίδια. Ζητάει από τον Μουράτ να τη βοηθήσει να αλλάξουν τη γνώμη του πατέρα τους για τον γάμο με τον Ερκούτ αλλά εκείνος της απαντάει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι. Όλοι στο κτήμα μιλάνε για τη σχέση της Πελίν και του Σελίμ. Κάποιοι εύχονται να έχουν ένα ευτυχές τέλος και κάποιοι θεωρούν πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους. Ο Σελίμ και η Πελίν πηγαίνουν στη σχολή και η Πελίν επιμένει να περάσουν πρώτα από το καφέ να πάρουν τα δώρα, που άφησαν εκεί την προηγούμενη μέρα. Η Πελίν δίνει στον Σελίμ τα δώρα του και μετά μένει στο καφέ για να πάρει πρωινό με μια φίλη της. Της διηγείται πως πέρασε στο σπίτι του Σελίμ, υπερβάλλει στις περιγραφές της και μιλάει τόσο δυνατά ώστε να την ακούει η Ζεϊνέπ.

Ο καθηγητής του Σελίμ ζητάει μια αναφορά για το σεμινάριο, που πιστεύει ότι ο νεαρός είχε παρακολουθήσει μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ δεν ξέρει τι να κάνει καθώς δεν μπορεί να πει πως δεν είχαν πάει στο σεμινάριο. Η Πελίν όμως είχε πάει και προσφέρει στον Σελίμ με χαρά τη βοήθειά της. Ο Κενάν εργάζεται για τη νέα συμφωνία, που πρόκειται να κάνει και είναι ενθουσιασμένος. Ο Μελίχ τον επισκέπτεται και ενώ συζητούν για τα μελλοντικά τους σχέδια, ο Κενάν δέχεται ένα τηλεφώνημα και μαθαίνει πως η μεγάλη συμφωνία, που ετοίμαζε, ακυρώνεται. Ο Κενάν δεν έχει καμία εξασφάλιση και έχει μεγάλες απώλειες. Δεν ξέρει βέβαια πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Μελίχ. Ο Μελίχ προσφέρει τη βοήθεια του και λέει στον Κενάν πως θα μιλήσει με κάποιους φίλους του σύμβουλους επιχειρήσεων. Ενώ η Μελέκ ετοιμάζεται για να πάει στη δουλειά της, ο μεσίτης έρχεται ξανά για να βγάλει και άλλες φωτογραφίες.

ELIF: Εξέλιξη – σοκ! Η απαγωγή και τα βασανιστήρια στην Ελίφ!

Η Ιπέκ συνεχίζει να παρακινεί την Τουγτσέ και την Ελίφ να γίνουν καλές φίλες. Η Ελίφ δίνεις την Τουγτσέ την κούκλα της αλλά εκείνη δεν την θέλει. Η Αρζού λαμβάνει λουλούδια και πιστεύει πως της τα έστειλε ο Κενάν. Όταν πηγαίνει να τον ευχαριστήσει, βλέπει τον Μελίχ και θυμώνει. Ο Κενάν της λέει πως δεν της έστειλε εκείνος λουλούδια και η Αρζού απογοητεύεται. Η Σέϊντά συνεχίζει να βλέπει τον Μουράτ και προσπαθεί να τον κάνει να της μιλήσει για τον αρραβώνα του Ερκούτ με τη Ζεϊνέπ. Τον ρωτάει πόσο καλά ξέρουν τον Ερκούτ και ελπίζει πως είναι σίγουροι ότι κάνουν το σωστό. Ο Ερκούτ πιέζει τον Βεϊσέλ να κανονίσουν νωρίτερα τον γάμο με τη Ζεϊνέπ. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της ζητάει να του φέρει την ταυτότητά της για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες. Η Ζεϊνέπ αναγκαστικά του δίνει την ταυτότητά της…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 68

Ο Ερκούτ περιμένει την Ζεϊνέπ έξω από τη σχολή της. Της λέει πως την περίμενε μπροστά στο σπίτι της αλλά δεν βγήκε από εκεί και τη ρωτάει που ήταν όλο το βράδυ. Επίσης ορίζει ημερομηνία για τον γάμο τους. Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος όταν ακούει μια φήμη να κυκλοφορεί στη σχολή πως είναι ζευγάρι με την Πελίν. Ο νεαρός πιέζει τη Ζεϊνέπ να του μιλήσει αλλά εκείνη επαναλαμβάνει τα ίδια και ο Σελίμ τη ρωτάει αν αγαπάει στα αλήθεια τον Ερκούτ. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει στην πίεση και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ ψάχνει για νέο σπίτι αλλά όλα είναι πολύ ακριβά. Τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και όταν μαθαίνει πως λιποθύμησε, πηγαίνει στη σχολή. Όταν διαπιστώνει πως η Ζεϊνέπ είναι καλά, την αφήνει στη φροντίδα της φίλης της, Γκιουλνούρ και επιστρέφει στη δουλειά της. Αργότερα η Μελέκ απαιτεί να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ο μεσίτης της λέει πως θα τον φέρει το επόμενο πρωί.

ELIF: Καρέ – καρέ το τροχαίο και η εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού! Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Όμως την άλλη μέρα έρχεται πάλι μόνος του και επιτίθεται στη Μελέκ. Ο Σελίμ βλέπει τη Μελέκ να φεύγει από τη σχολή και προβληματίζεται. Λέει στον Κενάν πως είδε τη Μελέκ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον αδελφό του τόσο ήρεμο. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι δουλειά είχε η Μελέκ στη σχολή. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως η Μελέκ φαινόταν πολύ άσχημα. Ο Σαντίκ κάνει παρατήρηση στην Κιράζ επειδή σχολιάζει τι συμβαίνει στο σπίτι και καταλήγουν να τσακώνονται. Η Τουγτσέ και η Ελίφ αποφασίζουν να τους συμφιλιώσουν αλλά το σχέδιο τους αποτυγχάνει. Καταστρώνουν όμως ένα καινούριο σχέδιο, πετυχαίνουν τον στόχο τουςκαι νιώθουν μεγάλη χαρά.

Ο Κενάν είναι απογοητευμένος από την ακύρωση της δουλειάς, που ετοίμαζε. Ο Μελίχ τον επισκέπτεται ξανά και ανακοινώνει σε εκείνον και την Ιπέκ πως οι γονείς θα έρθουν και θέλουν να τους γνωρίσουν. Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη εκτός από την Αρζού και τον Σελίμ. Η Αρζού συναντάει τον Βεϊσέλ και εκείνος της ζητάει λεφτά. Η Αρζού του λέει πως η εγγραφή με τον Μελίχ έχει σβηστεί, πως έχασε τις μετοχές της και του ξεκαθαρίζει πως θα πάρει λεφτά όταν βγάλει από τη μέση τον Μελίχ. Όταν ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι συνέβη, ο Μουράτ έχει ένα σχέδιο…


ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 69-70-71-72-73 ΕΔΩ
74-75-76-77-78 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

61 ΕΔΩ
62 ΕΔΩ
63 ΕΔΩ
64 ΕΔΩ
65 ΕΔΩ
66 ΕΔΩ
67 ΕΔΩ
68 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 Το κλίμα μεταξύ Πέτρου-Ζωής μαλακώνει κάπως. Αλίκη και Ζωή ετοιμάζονται ενθουσιωδώς για το χορό...