Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63

Μετά το δείπνο ο Μελίχ ανακοινώνει στην οικογένεια την επιθυμία του να παντρευτεί με την Ιπέκ. Η Ιπέκ είναι πολύ ευτυχισμένη. Η οικογένεια ξαφνιάζεται και ο Σελίμ φεύγει εκνευρισμένος. Όταν ρωτάνε την Ιπέκ τι σκέφτεται εκείνη απαντά θετικά στην πρόταση του Μελίχ. Η Αλιγιέ λέει στον Μελίχ πως η οικογένεια πρέπει να συζητήσει την πρόταση του και πως δίνουν μεγάλη σημασία στις παραδόσεις και τις αξίες τους.

Ο Μελίχ της ζητάει να το δουν αυτό ως μια προκαταρκτική συνάντηση και ότι απλά ήθελε να κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Όταν φεύγει, ο Σελίμ ξεσπάει. Αν και η Αλιγιέ και ο Κενάν προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, εκείνος επιμένει πως ο Μελίχ είναι ένας απατεώνας. Η Αρζού υποστηρίζει τον Σελίμ και η Ιπέκ πληγώνεται όταν ακούει τα λόγια του Σελίμ καθώς πιστεύει πως κανένας δεν νοιάζεται για τα αισθήματά της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μελίχ αισθάνεται άσχημα επειδή αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την Ιπέκ και της στέλνει ένα γλυκό μήνυμα. Η διάθεση της Ιπέκ αλλάζει αμέσως. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και εκείνος θυμώνει μαζί του επειδή χρησιμοποίησε κάποιον αθώο μόνο και μόνο για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Κενάν μιλάει με την Ιπέκ και καταλαβαίνει πως της αρέσει πολύ ο Μελίχ. Της δηλώνει πως θα την υποστηρίξει.

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

56 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ
59 ΕΔΩ
60 ΕΔΩ
61 ΕΔΩ
62 ΕΔΩ
64 ΕΔΩ
65 ΕΔΩ
66 ΕΔΩ
67-68 ΕΔΩ
69-70-71-72-73 ΕΔΩ
74-75-76-77-78 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ