Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56

Η Μελέκ τρομοκρατείται όταν βλέπει τον Κενάν στο καφέ, που καθαρίζει. Ο Κενάν της λέει πόσο υπέφερε εξαιτίας της και τη ρωτάει γιατί έφυγε αλλά η Μελέκ του απαντάει πως είναι πια πολύ αργά για όλα.

Ο Κενάν της δίνει το κολιέ της και φεύγει. Και οι δυο νιώθουν δυστυχισμένοι και νοσταλγούν ο ένας τον άλλο. Η Αρζού ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει τον Κενάν. Ο Κενάν επιστρέφει σπίτι αλλά δεν της μιλάει και η αγωνία της Αρζού κορυφώνεται. Η Αρζού προσπαθεί να βρει τη Μελέκ και όταν μαθαίνει πως χωρίζει από τον Βεϊσέλ, γίνεται έξαλλη. Από την άλλη ο Μελίχ την πιέζει για τα χρήματα και της δίνει περιθώριο τρεις μέρες για να βρει μια λύση.

Η Τουγτσέ κουράζεται από την ένταση όλων στο σπίτι και προτείνει στην Ελίφ να παίξουν μαζί για να ξεχαστεί. Η Ελίφ νιώθει πολύ χαρούμενη. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο καφέ να βρει τη Μελέκ και της ζητάει εξηγήσεις για το διαζύγιο. Ο Βεϊσέλ ετοιμάζεται να χαστουκίσει τη Μελέκ αλλά επεμβαίνει ο Αρντά, το αφεντικό της και απειλεί τον Βεϊσέλ πως θα καλέσει την αστυνομία. Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να φύγει. Το βράδυ στο πλυντήριο αυτοκινήτων, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ πίνουν. Ο Βεϊσέλ είναι ανένδοτος για το θέμα του διαζυγίου. Όταν τους επισκέπτεται η Αρζού, ο Βεϊσέλ αρνείται να της πει που είναι η Μελέκ.

Η κακή διάθεση του Κενάν ανησυχεί την Ασιγιέ. Η Μελέκ λέει στην Αϊσέ και τη Ζεϊνέπ τι συνέβη με τον Βεϊσέλ και της συμπαραστέκονται. Ο Σελίμ επισκέπτεται την Ζεϊνέπ στο σπίτι της με ένα δώρο. Όταν τη βλέπει να προσπαθεί να ανάψει τη σόμπα, προσφέρεται να βοηθήσει. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως δεν θα τα καταφέρει και τον κοροϊδεύει, έτσι αποφασίζουν να βάλουν ένα στοίχημα. Ο Σελίμ ανάβει τη σόμπα και κερδίζει το στοίχημα. Η Ζεϊνέπ είναι χαρούμενης με το δώρο του Σελίμ…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

50 ΕΔΩ
51 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
54 ΕΔΩ
55 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ
59 ΕΔΩ
60 ΕΔΩ
61-62-63 ΕΔΩ
64-65-66-67-68 ΕΔΩ
69-70-71-72-73 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ