Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 24/4

Αν και είναι τα γενέθλια του, ο Σελίμ είναι δυστυχισμένος επειδή η Ζεϊνέπ απομακρύνθηκε από εκείνον. Όλοι στην οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι και του δίνουν ευχές αλλά η διάθεση του παραμένει άσχημη. Η Ζεϊνέπ είναι σκεφτική και λυπημένη. Η Μελέκ επιμένει να της πει τι συμβαίνει αλλά η Ζεϊνέπ δεν της δίνει καμία εξήγηση. Η Ζεϊνέπ ξέρει πως είναι τα γενέθλια του Σελίμ και το γεγονός πως είναι μακριά του αυτή τη μέρα την πληγώνει ακόμα περισσότερο.

Ο Αρντά και η Πελίν οργανώνουν ένα πάρτι στο καφέ για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Σελίμ. Η Πελίν, χωρίς να το γνωρίζει, κλειδώνει τον Σελίμ και την Ζεϊνέπ στην ίδια αίθουσα. Ο Σελίμ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και μιλάει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν αντιδρά. Οι φίλοι τους, τους απεγκλωβίζουν και πάνε όλοι μαζί στο καφέ. Η Μελέκ βοηθάει στις ετοιμασίες του πάρτι γενεθλίων στο καφέ και όταν συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για τον Σελίμ, τρομοκρατείται και φεύγει. Όταν η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ ότι ο Ερκούτ και η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκαν, εκείνος ξαφνιάζεται και αποφασίζει να μιλήσει στον Ερκούτ. Ο Ερκούτ και ο Ναντίρ τσακώνονται στο πλυντήριο αυτοκινήτων και ο Βεϊσέλ έρχεται αλλά καταφέρνουν να δικαιολογήσουν την ένταση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όταν ο Ναντίρ φεύγει, ο Ερκούτ πηγαίνει στο καφέ να δει τη Ζεϊνέπ. Η Γκόντζα ονειρεύεται να κατακτήσει την καρδιά του Σελίμ και του αγοράζει ένα δώρο. Η Ελίφ κάνει μια ζωγραφιά για να τη χαρίσει στον Σελίμ για τα γενέθλια του. Η Τουγτσέ την κοροϊδεύει για το δώρο της. Ο Βεϊσέλ παίζει ξανά χαρτιά και χάνει όλα τα λεφτά του. Ο Μελίχ ζητάει από τον Σαντίκ να σβήσει την εγγραφή από το τηλέφωνο της Αρζού και εκείνος τα καταφέρνει. Η Αρζού ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό της και δεν είχε προλάβει να αντιγράψει την εγγραφή του Μελίχ. Ο Μελίχ ενημερώνεται πως έχει σβηστεί η εγγραφή και τηλεφωνεί στην Αρζού, η οποία δεν έχει ιδέα για το συμβαίνει και συμφωνεί να τον συναντήσει. Ο Μελίχ για άλλη μια φορά ζητάει τις μετοχές της και εκείνη απειλεί να στείλει την εγγραφή στον Κενάν αλλά συνειδητοποιεί ότι έχει σβηστεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ