Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 17/4

Η Ζεϊνέπ αντιδρά στην πρόταση του πατέρα της να παντρευτεί εκείνη τον Ερκούτ για να αφήσει εκείνος ήσυχη τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ της λέει πως γνωρίζει ότι εξακολουθεί να πηγαίνει στη σχολή και δεν θα την ανεχθεί άλλο. Η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη, λυπημένη και πολύ μπερδεμένη. Ο Σελίμ σκέφτεται τη μέρα, που πέρασε με τη Ζεϊνέπ και την περιμένει στη σχολή με ανυπομονησία. Όταν συναντάει τη Ζεϊνέπ όμως διαπιστώνει ότι η διάθεσή της είναι άσχημη, αλλά εκείνη δεν του αποκαλύπτει το λόγο. Ο δικηγόρος της Μελέκ την ενημερώνει πως ο Βεϊσέλ αρνείται να χωρίσει και πως έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει.

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

Η Μελέκ δεν ξαφνιάζεται καθόλου όταν τα ακούει όλα αυτά αλλά δεν χάνει το θάρρος της και είναι αποφασισμένη να χωρίσει. Όταν λέει στη Ζεϊνέπ τι συνέβη, η Ζεϊνέπ δεν της μιλάει για τον εκβιασμό, που υφίσταται από τον πατέρα της αλλά η Μελέκ καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ σχεδιάζουν να παντρέψουν τη Ζεϊνέπ με τον Ερκούτ και να επωφεληθούν από τη μεγάλη περιουσία του. Ο Μουράτ ονειρεύεται ότι παντρεύεται τη Σεϊντά. Η Σεϊντά επισκέπτεται το πλυντήριο αυτοκινήτων και μαθαίνει πως ο Ερκούτ θα παντρευτεί τη Ζεϊνέπ. Η Σεϊντά και ο Ερκούτ συμπεριφέρονται σαν να μην γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ τι έμαθε και δηλώνει σίγουρη ότι ο Ερκούτ κάτι ετοιμάζει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ναντίρ όμως εμπιστεύεται τυφλά τον Ερκούτ και ζητάει από τη Σεϊντά να σταματήσει να τον κατηγορεί. Η Αρζού κλειδώνει την Τουγτσέ στο δωμάτιο της επειδή δεν υπακούει στις εντολές της. Στη συνέχεια παίρνει το όπλο του Κενάν από το χρηματοκιβώτιο και ζητάει από τον Βεϊσέλ να συναντηθούν για να μιλήσουν για τον Μελίχ. Ταυτόχρονα, κανονίζει ένα ραντεβού με τον Μελίχ σε ένα απομονωμένο σημείο. Όταν η Ελίφ μαθαίνει ότι η Τουγτσέ είναι κλειδωμένη, παίρνει κρυφά το κλειδί και μπαίνει στο δωμάτιο για να παίξει μαζί της. Η Τουγτσέ επιμένει να παίξουν στο δωμάτιο της μητέρας της αλλά η Ελίφ φοβάται πως θα τις πιάσουν. Και πράγματι, τις βρίσκει η Αϊσέ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ