Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 11/4

Η Μελέκ τρομοκρατείται όταν βλέπει τον Κενάν στο καφέ, που καθαρίζει. Ο Κενάν της λέει πόσο υπέφερε εξαιτίας της και τη ρωτάει γιατί έφυγε αλλά η Μελέκ του απαντάει πως είναι πια πολύ αργά για όλα. Ο Κενάν της δίνει το κολιέ της και φεύγει.

 Και οι δυο νιώθουν δυστυχισμένοι και νοσταλγούν ο ένας τον άλλο. Η Αρζού ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει τον Κενάν. Ο Κενάν επιστρέφει σπίτι αλλά δεν της μιλάει και η αγωνία της Αρζού κορυφώνεται. Η Αρζού προσπαθεί να βρει τη Μελέκ και όταν μαθαίνει πως χωρίζει από τον Βεϊσέλ, γίνεται έξαλλη. Από την άλλη ο Μελίχ την πιέζει για τα χρήματα και της δίνει περιθώριο τρεις μέρες για να βρει μια λύση. 
Η Τουγτσέ κουράζεται από την ένταση όλων στο σπίτι και προτείνει στην Ελίφ να παίξουν μαζί για να ξεχαστεί. Η Ελίφ νιώθει πολύ χαρούμενη. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο καφέ να βρει τη Μελέκ και της ζητάει εξηγήσεις για το διαζύγιο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Βεϊσέλ ετοιμάζεται να χαστουκίσει τη Μελέκ αλλά επεμβαίνει ο Αρντά, το αφεντικό της και απειλεί τον Βεϊσέλ πως θα καλέσει την αστυνομία. Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να φύγει. Το βράδυ στο πλυντήριο αυτοκινήτων, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ πίνουν. Ο Βεϊσέλ είναι ανένδοτος για το θέμα του διαζυγίου. Όταν τους επισκέπτεται η Αρζού, ο Βεϊσέλ αρνείται να της πει που είναι η Μελέκ. Η κακή διάθεση του Κενάν ανησυχεί την Ασιγιέ. Η Μελέκ λέει στην Αϊσέ και τη Ζεϊνέπ τι συνέβη με τον Βεϊσέλ και της συμπαραστέκονται.

 Ο Σελίμ επισκέπτεται την Ζεϊνέπ στο σπίτι της με ένα δώρο. Όταν τη βλέπει να προσπαθεί να ανάψει τη σόμπα, προσφέρεται να βοηθήσει. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως δεν θα τα καταφέρει και τον κοροϊδεύει, έτσι αποφασίζουν να βάλουν ένα στοίχημα. Ο Σελίμ ανάβει τη σόμπα και κερδίζει το στοίχημα. Η Ζεϊνέπ είναι χαρούμενης με το δώρο του Σελίμ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ