Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Το σχέδιο της Σάρας φέρνει την καταστροφή! Σοκαριστικές ανατροπές στη συνέχεια…

Η Ζωή βρίσκει ένα μαχαίρι και αποφασίζει να επιτεθεί στη Σάρα και να δραπετεύσει. Ο Βίκτωρας στριμώχνει τη Μαρίνα για να μάθει αν έχει σχέση με την εξαφάνιση της κοπέλας, ενώ οι γιατροί σώζουν τη Σοφία και καταφέρνουν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην “Παρθένα Ζωή”;

Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις:

Ο Aρης και ο Παύλος κάνουν μια κουβέντα – ξεκαθάρισμα για όσα έγιναν με τη Ζωή και η έκβαση είναι ιδιαίτερα άσχημη για τη φιλία τους. Παράλληλα, όλοι ανησυχούν για την εξαφάνιση της Ζωής, ενώ ο Μαρκ και ο Διονύσης μαθαίνουν για τον κρυφό γάμο της με τον Παύλο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Θάνος αυξάνει την πίεση στη Ρενάτα ώστε να την πάρει για… άλλες πολιτείες! Τι θα δούμε παρακάτω στο “Έλα στη θέση μου”;

Ο Μαρκ δεν φεύγει από το προσκεφάλι της Σοφίας, που παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η Σάρα, με την απειλή όπλου, κρατάει φυλακισμένη την Ζωή, η οποία μαθαίνει το άρρωστο σχέδιό της, να της πάρει το μωρό και μετά να την βγάλει από τη μέση.

Η Μαρίνα πείθει τον Aρη να μη φύγει ακόμα από το σπίτι τους, εκβιάζοντάς τον συναισθηματικά. Η Κική ομολογεί στον Διονύση τον έρωτα του Aρη και της Ζωής κι εκείνος πέφτει από τα σύννεφα.

Ο Aρης τηλεφωνεί στη Σάρα και της ζητάει να βρεθούν, ενώ η Σάρα αναγκάζει τη Ζωή να ακούει αυτό το τηλεφώνημα. Η Σοφία έχει μια σοβαρή επιπλοκή στην υγεία της, ενώ η Ζωή πάνω στην απελπισία της προσπαθεί να κλέψει κρυφά το όπλο της Σάρας…

Η υγεία της Σοφίας καλυτερεύει
Η Ζωή δεν καταφέρνει να κλέψει το όπλο της Σάρας, που την προειδοποιεί να μην κάνει τρέλες γιατί θα το πληρώσει ακριβά. Οι γιατροί σώζουν τη Σοφία και καταφέρνουν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της. Ο Aρης επισκέπτεται το σπίτι της Σάρας κι εκεί βρίσκει μια φωτογραφία της Ζωής.

Η Σάρα τα μπαλώνει και τον προτρέπει να κρατήσει τη φωτογραφία. Ο Τάσος βγάζει allert για την εξαφάνιση της Ζωής, ενώ η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον κρυφό γάμο του Παύλου και της Ζωής και αναστατώνεται. Σύντομα όμως όλοι γεμίζουν χαρά καθώς η Σοφία επιτέλους αποκτά επαφή με το περιβάλλον.

Ο Aρης, με αφορμή τη φωτογραφία της Ζωής που είχε στην κατοχή της η Σάρα, την υποψιάζεται και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της. Εκεί ανακαλύπτει το σχέδιό της εναντίον της Σοφίας και κοντεύει να χάσει το μυαλό του. Παράλληλα, η Ζωή βρίσκει ένα μαχαίρι και αποφασίζει να επιτεθεί στη Σάρα και να δραπετεύσει. Ο Aρης παρακολουθεί τη Σάρα κι εκείνη άθελά της τον οδηγεί στο σπίτι που κρατάει τη Ζωή.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πίσω από την πόρτα η Ζωή είναι έτοιμη να αποκτήσει με κάθε τρόπο την ελευθερία της.

Ο Αρης προσπαθεί να σώσει τη Ζωή

Η Ζωή ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Σάρα και να αποδράσει. Στο μεταξύ, ο Aρης που την έχει παρακολουθήσει, έχει πλησιάσει στο σπίτι στο δάσος. Η Σάρα καταφέρνει να αποκρούσει την επίθεση της Ζωής και την αφοπλίζει.

Η Σοφία ξυπνάει στο νοσοκομείο και ζητάει την κόρη της, όμως κανείς δεν τολμά να της πει ότι είναι εξαφανισμένη εδώ και μέρες. Η Μπούντρου με τον Τάσο είναι σε αμηχανία μετά το φιλί, αλλά ο Τάσος της εξηγεί ότι το μυαλό του είναι ακόμα στη Σοφία. Το allert που βγαίνει για τη Ζωή αναπτερώνει τις ελπίδες όλων πως σύντομα θα έχουν νέα της.

Ο Βίκτωρας στριμώχνει τη Μαρίνα για να μάθει αν έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ζωής κι εκείνη ομολογεί τη συμμετοχή της στο σχέδιο της Σάρας. Ο Aρης καταφέρνει να μπει στο κλειδωμένο σπίτι και είναι έτοιμος να σώσει τη Ζωή, αλλά η Σάρα δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα…

Η Σάρα το σκάει

Η Σάρα σημαδεύει τη Ζωή, που με το σώμα της προσπαθεί να προφυλάξει τον αιμόφυρτο Αρη. Η αστυνομία φτάνει την κατάλληλη στιγμή, αλλά ο Aρης είναι ήδη σοβαρά χτυπημένος. Μεταφέρονται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον επαναφέρουν.

Παράλληλα, η Σάρα καταφέρνει να το σκάσει και να εξαφανιστεί. Η Μαρίνα με τον Βίκτωρα τρέχουν στο πλευρό του Aρη, αναστατωμένοι από τις εξελίξεις και γεμάτοι αγωνία για το αν αποκαλυφθεί η συνενοχή της Μαρίνας. Ο Τάσος ερευνά το σπίτι της Σάρας για να βρει στοιχεία που θα αποκαλύψουν τα ίχνη και τη δράση της.

Η Χρυσάνθη υποψιάζεται ότι η Σάρα είχε πειράξει τις βιταμίνες της Σοφίας κι εκεί οφείλεται η κατάρρευσή της. Η Ζωή μαθαίνει για τη μητέρα της και ζητάει να τη δει. Oταν ο Aρης καταφέρνει να ξυπνήσει, τίποτα δεν είναι πια το ίδιο…

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ