Εντείνει ο δήμος Αθηναίων τους ελέγχους για την προστασία του δημόσιου χώρου από παράνομα παρκαρίσματα αλλά ακόμα και σταθμεύσεις σε ελεγχόμενα πάρκινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αστυνομία αναμένεται να κόψει περισσότερες κλήσεις σε σχέση με πέρσι όπου έφτασε συνολικά τις 103.470 κλήσεις για παράνομη στάθμευση.

Για το 2017 οι περισσότερες κλήσεις κόπηκαν τον μήνα Οκτώβριο (12.601) και οι λιγότερες τον Αύγουστο (3.960).

Αυτό που έχει γίνει αισθητό στους κατοίκους του κέντρου είναι ότι η δημοτική αστυνομία πλέον αφαιρεί πινακίδες πολύ πιο συχνά απ’ότι στο παρελθόν.

Το 2017 αφαιρέθηκαν πινακίδες από 18.932 αυτοκίνητα, έναντι 14.534 πινακίδων το 2016, σημειώνοντας αύξηση 23,3%. Για φέτος προβλέπεται πολύ μεγαλύτερη.

Γνώστες της τοπικής αυτοδιοίκησης υποστηρίζουν πως ο εντατικός έλεγχος και η αυστηροποίηση των κανονισμών της δημοτικής αστυνομίας γίνεται και για ψηφοθηρικούς λόγους, καθώς το 2019 πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές.

Ποιες οδούς να αποφεύγετε

Η μεγαλύτερη παραβατικότητα, στην πρώτη θέση στη βεβαίωση παραβάσεων παραμένει η οδός Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Από τους δρόμους που θα πρέπει να αποφευχθούν είναι οι εξής:
Χατζηχρήστου
Αμερικής
Γαριβάλδι
Ακρόπολη και η Θεσσαλονίκης στα Πετράλωνα.
Ερμού
Μιλτιάδου
Πεσμαζόγλου
Κανάρη
Πλατεία Φιλικής Εταιρίας

topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top