Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μεγάλη Παρασκευή στη φυλακή για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς – Θα τους επισκεφθούν οι γονείς τους

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη θα κάνουν Πάσχα όπως φαίνεται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται για πάνω από ένα μήνα αφού πέρασαν – χωρίς να το αντιληφθούν – τα σύνορα στον Έβρο.

Ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης θα περάσουν ένα δύσκολο Πάσχα με μόνη παρηγοριά τους την επίσκεψη των γονιών τους την Μεγάλη Παρασκευή.

Στο επισκεπτήριο οι γονείς ενδεχομένως να έρθουν κοντά στα παιδιά τους αφού ανάμεσα τους μπορεί να μην παρεμβάλετε τζάμι.

Το επισκεπτήριο θα γίνει στις 13:00, ενώ νωρίτερα θα βρεθούν στο ελληνικό προξενείο για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.
Συμβολικές δράσεις από το ΓΕΣ

Την ίδια ώρα, το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει υιοθετήσει το σύνθημα «Είστε μαζί μας» για τους δυο στρατιωτικούς αναλαμβάνοντας μια σειρά συμβολικών δράσεων.

Μεταξύ των δράσεων θα είναι το στήσιμο τραπεζικών στις λέσχες και στα κυλικεία των σχηματισμών και των μονάδων πάνω στα οποία θα υπάρχει ένα ταμπελάκι με το σύνθημα: “Είστε μαζί μας”.

Σε συνεννόηση με τους ιερείς θα επιδιωχθεί στις εκκλησίες των μονάδων και των σχηματισμών να κρατηθούν δυο κενά στασίδια, τα οποία θα συμβολίζουν τις θέσεις που περιμένουν να καλυφθούν από τους κρατούμενους στρατιωτικούς.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ