Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου ανεβαίνει στο σανίδι

Tους ορίζοντές της φαίνεται πως αποφάσισε να διευρύνει η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, που ασχολείται με το modelling. Πληροφορίες του «Secret» αναφέρουν ότι ξεκίνησε μαθήματα στο Θέατρο των Αλλαγών, που διατηρούν εδώ και περίπου 19 χρόνια η Βίλια Χατζοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης.
H όμορφη Κιάρα είναι η κόρη της διάσημης φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και του Αλέξανδρου Τζοχατζόπουλου, γιου του πρώην υπουργού.
Και μπορεί οι γονείς της να μην είναι πλέον ζευγάρι, όμως έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, αφού η αγάπη τους για την Κιάρα είναι μεγάλη.
«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το modelling ως χόμπι, για να βγάζω χαρτζιλίκι. Μου αρέσει ο χώρος της μόδας και φροντίζω να ενημερώνομαι για τις νέες τάσεις. Άλλωστε, η μητέρα μου είναι φωτογράφος και, έτσι, φωτογραφίζομαι από μικρή ηλικία. Πολλές φορές με έπαιρνε μαζί της σε επιδείξεις. Μάλιστα, μου έχει δείξει και πώς να φωτογραφίζω», έχει δηλώσει στο «Secret» στο παρελθόν.
Η υποκριτική, όμως, ήταν πάντα στο μυαλό της και τώρα φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για να τη δοκιμάσει. «Μου αρέσει πολύ η ηθοποιία και θα ήθελα να σπουδάσω πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Μου αρέσει γιατί μπορείς να εκφραστείς πιο ελεύθερα.
Μπορείς να ενσαρκώσεις χαρακτήρες που ποτέ δεν φανταζόσουν. Να δημιουργήσεις κάτι όμορφο και στη συνέχεια να είσαι υπερήφανος γι’ αυτό», είχε δηλώσει στο «Secret». Όσον αφορά τα χόμπι της, έχει πολλά. «Τον ελεύθερο χρόνο μου μ’ αρέσει να χορεύω breakdance σε hip-hop ρυθμό. Ο χορός με κάνει να εκφράζομαι, δυναμώνω. Είναι όμορφο και ξεσπάω με αυτό. Μoυ αρέσει η μουσική. Χαλαρώνω, αφήνομαι και χορεύω. Επίσης, διαβάζω πολύ, ενώ μου δίνει η μητέρα μου τη μηχανή της και τραβάω φωτογραφίες. Αυτός είναι ακόμα ένας τρόπος να επενδύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου», έχει αναφέρει.
Η μητέρα της Κιάρας είναι η καταξιωμένη φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, που φημίζεται για τις εκπληκτικές φωτογραφίες της, ειδικά στον χώρο της μόδας. Η κόρη της μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. «Η μητέρα μου είναι γλυκιά, σοβαρή, σωστή γυναίκα. Είναι πολύ καλή φωτογράφος, η οποία βλέπει και ξέρει πολλά.
Το έχω παρατηρήσει αυτό η ίδια. Με τη μητέρα μου είμαστε σαν φίλες. Λέμε πολλά η μια στην άλλη, βγαίνουμε βόλτες και περνάμε μαζί ποιοτικό χρόνο. Θέλω να της πω ότι την αγαπάω, αλλά το ξέρει και η ίδια, γιατί καθημερινά της το δείχνω με τις πράξεις μου, κάτι που κάνει και εκείνη για μένα. Θα είμαι δίπλα της ό,τι και να γίνει», έχει δηλώσει.  
Δημοσιεύθηκε στο «Secret», ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου 2018 
parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ