Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κουρουμπλής: Θα απαντήσουμε με τον πιο σκληρό τρόπο σε όσους αμφισβητούν τη Λωζάνη

Ωστόσο υποστήριξε ότι δεν πρέπει να βγαίνουμε κάθε μέρα στα ραδιόφωνα και να λέμε ότι γίνονται επεισόδια στο Αιγαίο γιατί κάνουμε κακό στον τουρισμό
Στην εκτίμηση ότι «η Τουρκία δεν θα τολμήσει τίποτα γιατί ξέρει ότι η Ελλάδα θα απαντήσει με τον πιο σκληρό τρόπο σε όποιον αμφισβητήσει τη συνθήκη της Λωζάνης» προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής κληθείς να σχολίασει το επεισόδιο με το τουρκικό ελικόπτερο το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα πάνω από το νησί της Ρω.

Ωστόσο υποστήριξε ότι δεν πρέπει να βγαίνουμε κάθε μέρα στα ραδιόφωνα και να λέμε ότι γίνονται επεισόδια στο Αιγαίο γιατί κάνουμε κακό στον τουρισμό και στα νησιά που ζουν από τους τουρίστες.

«Υπάρχει ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Άμυνας και αυτοί είναι οι αρμόδιοι να ασχοληθούν» πρόσθεσε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7.

Επιμένοντας στο σκεπτικό του είπε ότι «η Τουρκία έχει πάθει ζημιά στον τουρισμό, δεν έχει να χάσει τίποτε. Εμείς θα χάσουμε. Όσο σηκώνουμε ζητήματα παθαίνουμε ζημιά στην οικονομία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ