Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κωστόπουλος: Η απάντησή του για το «ξεβλάχεψα την Ελλάδα» που προκάλεσε σάλο

Σάλο προκάλεσαν οι νέες δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 το πρωί της Πέμπτης. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις τελευταίες δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι με τα περιοδικά του «ξεβλάχεψε την Ελλάδα». Λόγια που προκάλεσαν αντιδράσεις και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

«Ζω στη χώρα του απολύτως σχιζοφρενούς ατόμου. Εγώ απάντησα στην πλάκα με τη φράση αυτή επειδή μου έχουν καταλογίσει ότι κατέστρεψα την Ελλάδα και ότι προκάλεσα μέχρι και την τρύπα του όζοντος. Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ για την πάρτη μου ότι “ευτυχώς έφυγα από το Βόλο και ξεβλάχεψα”» είπε χαρακτηριστικά.

Επιχειρώντας να ερμηνεύσει τις αντιδράσεις σε βάρος του είπε ότι «είμαι εδώ και πολλά χρόνια σάκος του μποξ και το ξέρετε, αν το έλεγε ένας άλλος άνθρωπος δεν θα γινόταν τίποτα. Υπάρχει μια ασθένεια που δεν θέλει κάποιος να καταλάβει την ουσία αυτών που λες, αλλά θέλει να σε δολοφονήσει με ένα γραπτό κείμενό του» συνέχισε.

Κληθείς να σχολίασει όσα είπε ο πρόεδρος της «Συντροφιάς Βλάχων Αθήνας», μάλιστα, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Είμαι και ρατσιστής γιατί προφανώς εννοούσα να διώξουμε και τους βλάχους. Από πού είμαι κι εγώ; Από το Μπάκιγχαμ είμαι; Από το Βόλο. Είναι δυνατόν ο κάθε ηλίθιος να εκλάβει αυτή τη φράση κάπως;» αναρωτήθηκε ο πρώην ισχυρός άνδρας των περιοδικών.

Μιλώντας για το επιχειρηματικό του παρελθόν στον χώρο των περιοδικών είπε: «Ο Τύπος όταν βγηκε το ΚΛΙΚ έγινε ξεβλάχωμα, ήταν Ευρώπη (σ.σ. το Κλικ), τότε το μεγαλύτερο αντίστοιχο ήταν ο Χατζηφωτίου με στήλη κοσμικών», ενώ αποκάλυψε ότι πρόσφατα του έγινε μια νέα πρόταση συνεργασίας για περιοδικό την οποία και απέρριψε υποστηρίζοντας ότι τα περιοδικά στα περίπτερα δεν έχουν πια καμιά τύχη:

«Πριν από έναν μήνα κάποιος μου είπε να βάλουμε λεφτά να βγάλουμε περιοδικό και του απάντησα δεν βάζεις αυτά τα λεφτά να κάνουμε ταξίδια και να μην χρωστάμε κανένα. Καλό περιοδικό που να βγει στο περίπτερο δεν μπορείς να βγάλεις γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Ήταν υπερπαραγωγές και τα δικά μου και των άλλων εκδοτών».

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα περί μετακόμισης και εμπλοκής του στον χωρισμό της πρώην συζύγου του, είπε: «Μιλάμε για στημένη συντήρηση απέναντί μου. Τι απάντηση να δώσεις σε κάποιον επειδή μετακόμισα;

Μιλάμε για κακοήθια βαριά και εγώ γελάω από χθες. Αναρωτιέμαι: Αφού με σιχαίνονταν και δεν με διάβαζαν γιατί ασκούν κριτική; Δεν μπορεί από μια λέξη, μια φράση να γίνονται όργια σε βάρος μου» κατέληξε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ