Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ελίφ: Εξέλιξη – σοκ! Προσπαθούν να βιάσουν τη Μελέκ! Τι θα δούμε παρακάτω;


Ο Μελίχ ξανά εμπόδιο στα σχέδια του Κενάν

Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη αλλά και θυμωμένη επειδή η Πελίν και ο Σελίμ φαίνεται να ήρθαν κοντά. Ωστόσο ζητάει από τον Μουράτ να τη βοηθήσει να αλλάξουν τη γνώμη του πατέρα τους για το γάμο με τον Ερκούτ, αλλά εκείνος της απαντάει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Το TV 24 αποκαλύπτει όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς…

Η Πελίν πάει στην καφετέρια με μια φίλη της και διηγείται πώς πέρασε στο σπίτι του Σελίμ.

Υπερβάλλει στις περιγραφές της και μιλάει τόσο δυνατά ώστε να την ακούει η Ζεϊνέπ. Ο καθηγητής του Σελίμ ζητάει μια αναφορά για το σεμινάριο που πιστεύει ότι ο νεαρός είχε παρακολουθήσει μαζί με τη Ζεϊνέπ.

Διαβάστε ακόμα: ELIF: Εξέλιξη – σοκ! Η απαγωγή και τα βασανιστήρια στην Ελίφ!


Ο Κενάν εργάζεται για τη νέα συμφωνία που πρόκειται να κάνει και είναι ενθουσιασμένος. Ο Μελίχ τον επισκέπτεται και ενώ συζητούν για τα μελλοντικά τους σχέδια, ο Κενάν δέχεται ένα τηλεφώνημα και μαθαίνει πως η μεγάλη συμφωνία που ετοίμαζε ακυρώνεται.

Δεν ξέρει βέβαια πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Μελίχ, ο οποίος προσφέρει τη βοήθειά του. Ενώ η Μελέκ ετοιμάζεται για να πάει στη δουλειά της, ο μεσίτης έρχεται ξανά για να βγάλει και άλλες φωτογραφίες. Η Τουγκτσέ αποφασίζει να κάνει έκπληξη στη μητέρα της και της δίνει ένα μπουκέτο λουλούδια.

Ωστόσο η Αρζού πιστεύει πως είναι από τον Κενάν, παρόλο που η μικρή της λέει: «Είναι από εμένα, μαμά». Η Αρζού πηγαίνει να ευχαριστήσει τον άντρα της όταν βλέπει τον Μελίχ και θυμώνει. Ο Κενάν της λέει πως δεν της έστειλε εκείνος λουλούδια και απογοητεύεται.

Η Ελίφ δίνει στην Τουγκτσέ την κούκλα της αλλά εκείνη δεν τη θέλει. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της ζητάει να του φέρει την ταυτότητά της για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες του γάμου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο μεσίτης λέει στη Μελέκ πως θα πάει ξανά από το σπίτι και αυτή τη φορά θα είναι μαζί του και ο αγοραστής. Το επόμενο πρωί ωστόσο θα εμφανιστεί πάλι μόνος του και θα πει ψέματα στην κοπέλα:

«Μίλησα με τον αγοραστή και μου είπε ότι θα περάσει μετά, αλλά θα αργήσει λίγο. Μπορούμε να τον περιμένουμε». Η Μελέκ που δεν γνωρίζει τον κίνδυνο που διατρέχει τον βάζει σπίτι της, αλλά όσο περνάει η ώρα και ο αγοραστής δεν εμφανίζεται εκείνη αρχίζει να εκνευρίζεται:

Διαβάστε ακόμα: ELIF: Καρέ – καρέ το τροχαίο και η εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού! Τι θα δούμε στη συνέχεια;

«Θα αργήσει πολύ ακόμα να έρθει;», και εκείνος της λέει: «Μην αγχώνεστε. Μέχρι να έρθει μπορούμε εμείς να καθίσουμε να τα πούμε». Η Μελέκ τον διώχνει από το σπίτι: «Φύγε από το σπίτι μου αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία». Εκείνος δεν πτοείται και την πλησιάζει με ερωτική διάθεση.

Η Μελέκ προσπαθεί να ξεφύγει και φωνάζει σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν την ακούει. Ο αδίστακτος άντρας την αρπάζει από το χέρι και τη φέρνει κοντά του όσο εκείνη αντιστέκεται. Κάποια στιγμή την πετάει στο πάτωμα και πάει κοντά της.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Κενάν!

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146 Επεισόδιο 145 Ο τραυματισμός της Αμαλίας...