Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κουρουμπλής για τουρκική προκλητικότητα: Όποιος τολμήσει, θα είναι οδυνηρό για αυτόν…

«Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν», σχολίασε την τουρκική προκλητικότητα ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6, ο κ. Κουρουμπλής υπερασπίστηκε την πολιτική της κυβέρνησης: «Ο ελληνικός λαός, ξέρει, ότι η δική μας κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη στην Ελλάδα. Αυτή η κυβέρνηση δεν παρέλαβε τη χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη».

«Ο Τσίπρας έχει ευθύνη να βγάλει την χώρα από την κρίση», τόνισε και σημείωσε ότι «μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά».

Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα, ο υπουργός Ναυτιλίας είπε ότι «οι τόνοι πρέπει να είναι πιο χαμηλοί, γιατί αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί την Ελλάδα, αλλά ωφελεί την Τουρκία η οποία έχει χάσει τον τουρισμό».

«Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Όπως είπε «η Ελλάδα δεν είναι σε μια στιγμή αδυναμίας. Ο ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση. Αγρυπνούν οι φύλακες. Όποιος τολμήσει να επιχειρήσει ένα επεισόδιο, ακόμα και αν αποτύχει θα είναι πολύ οδυνηρό για αυτόν».

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ