Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με τα γκολ στο ΤΣΣΚΑ – Άρσεναλ

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με τους επαναληπτικούς της προημιτελικής φάσης του Europa League να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες αναμετρήσεις από Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα σημεία, τρία από τα ευρωπαϊκά δρώμενα κι ένα από τη League One Αγγλίας. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των επιλογών, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Winmasters.

Ανοιχτό ματς στη Μόσχα

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση της Μόσχας, ανάμεσα στην τοπική ΤΣΣΚΑ και την Άρσεναλ, όπου κρατάμε το Over 3, σε απόδοση 2.00. Σαφές προβάδισμα πρόκρισης έχει η Άρσεναλ, μετά και την εμφατική εντός έδρας επικράτηση με 4-1, στο πρώτο ματς με τους Ρώσους. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα με όλα τα γκολ της αναμέτρησης να σημειώνονται στο πρώτο μέρος. Πλέον, η ΤΣΣΚΑ είναι υποχρεωμένη να παίξει επιθετικά από το πρώτο λεπτό και να κυνηγήσει ένα γρήγορο τέρμα, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Σαν αποτέλεσμα θα αφήσει ανοιχτούς χώρους, τους οποίους είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ. Κρατάμε λοιπόν το Over 3, σε απόδοση 2.00.

Παίρνει αποτέλεσμα η Σπόρτινγκ

Περνάμε στο παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 2.00. Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά έχει αποκτήσει η Ατλέτικο, μετά τη νίκη με 2-0 στο παιχνίδι της Ισπανίας. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Απόψε ωστόσο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς η ομάδα της Πορτογαλίας είναι πολύ πιο επιθετική όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, την ώρα που υπάρχει το ενδεχόμενο για την Ατλέτικο να κάνει διαχείριση του υπέρ της σκορ κι όχι να κυνηγήσει ακόμη μια νίκη. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι δεν θα ηττηθούν σήμερα, με το 1Χ προσφέρεται σε απόδοση 2.02.

Κερδίζει η Μαρσέιγ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μαρσέιγ – Λειψία, όπου κρατάμε τον άσσο σε απόδοση 2.40. Τα πάντα είναι ανοιχτά σε αυτό το παιχνίδι, καθώς το 1-0 των Γερμανών στο πρώτο παιχνίδι, μπορεί να τους δίνει προβάδισμα, ωστόσο είναι αναστρέψιμο. Σήμερα οι Μασσαλοί αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους, εκεί όπου αποδίδουν καλύτερα, κάτι που γίνεται αντιληπτό κι από το γεγονός πως έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά στα 19 τελευταία αντίστοιχα ματς. Από την άλλη, η Λειψία μπορεί να έχει κάνει την υπέρβαση, φτάνοντας μέχρι εδώ, ωστόσο η απειρία της θα παίξει κάποιο ρόλο. Έδρα, εμπειρία και… φανέλα μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου σε απόδοση 2.40.

“Κλειστό” ματς στο Μπράντφορντ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Μπράντφορντ – Σριούσμπερι, με την επιλογή μας να είναι το N/G, σε απόδοση 1.83. Σε κακή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, όπου και σκόραρα μόλις μια φορά. Δεν μας έχει συνηθίσει σε ανοιχτά παιχνίδια από την πλευρά της η Σριούσμπερι, κάτι που λογικά θα κάνει και απόψε. Πάμε έτσι με την επιλογή του N/G, που προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ