Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Ο Θάνος αυξάνει την πίεση στη Ρενάτα ώστε να την πάρει για… άλλες πολιτείες! Τι θα δούμε στη συνέχεια

Ο Λεωνίδας είναι γεμάτος ερωτηματικά για τη στάση της Μένης και διχάζεται ανάμεσα στον πόθο του γι’ αυτή και στη δυσαρέσκειά του για τις ίντριγκες που στήνει.

Το TV 24 μας αποκαλύπτει τι θα δούμε στη συνέχεια στο “‘Ελα στη θέση μου”…

Ο Αχιλλέας εμβρόντητος από την πρόταση της Βασιλίνας, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ζαχαρίας προσπαθεί να πείσει τον Φώτη ότι δεν έγινε τίποτα τη μέρα που καθυστέρησε το φορτηγό, μόνο που ο Φώτης δεν «μασάει» κι επιμένει πολύ.

Η Σύλβια αποφασίζει να κλέψει αυτή ένα φορτηγό και μεταμφιέζεται με… όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία.

Η Ρενάτα είναι προβληματισμένη με τον Θάνο, ενώ αυτός συνεχίζει τις προσπάθειες για να την πείσει για τις καλές του προθέσεις.

Ο Δαμιανός με τη Λατάνια στήνουν παγίδα στη Βάνα, την ίδια στιγμή που ο Λουκάς με τον Βλάση έχουν βάλει μπροστά το σχέδιό τους και περιμένουν εναγωνίως τις εξελίξεις…

Ο Λεωνίδας ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Μένη

Η Σύλβια είναι έτοιμη να κάνει την παρθενική της ληστεία, ενώ ο Δαμιανός ετοιμάζεται να απάγει τη Βάνα για να μάθει πού κρύβει τις μετοχές. Κι ενώ τα αδέρφια Σοφοκλέους βουτάνε στην παρανομία, ο Αχιλλέας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα.

Θα δεχτεί την πρόταση της Βασιλίνας ή όχι; Ο Λεωνίδας αποφασίζει να του πει τη γνώμη του έξω από τα δόντια και παράλληλα να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τη Μένη, ζητώντας της να αποκαλύψει όλα τα ψέματά της.

Τέλος, ο Βλάσης στήνει ένα τρελό σχέδιο με τον Λουκά για να ξεγελάσει τον Θοδωρή και τη Μίκα, ενώ ο Θάνος συνεχίζει το δικό του σκοτεινό σχέδιο εις βάρος της Ρενάτας…



Ο Αχιλλέας κάνει πρόταση στη Ρενάτα


Ο Φώτης, σοκαρισμένος, αντικρίζει τον κλέφτη του φορτηγού ο οποίος είναι όχι και τόσο περίτεχνα μασκαρεμένος και τον εγκαταλείπει στη μέση του δρόμου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η πρόταση-εκβιασμός της Βασιλίνας στον Αχιλλέα συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση, ενώ ο Θάνος αυξάνει την πίεση στη Ρενάτα ώστε να την πάρει για… άλλες πολιτείες.

Η Μένη εξομολογείται στον Λεωνίδα -σχεδόν- όλες τις ίντριγκες που έχει στήσει…

Το ψευτο-τζακ ποτ του Λουκά γίνεται αφορμή εορτασμών στην αυλή, με τον Θοδωρή όμως να βλέπει κάτι που του προκαλεί δυσπιστία. 
Ο Αχιλλέας συναντά τυχαία τη Ρενάτα έξω από την εταιρεία και της προτείνει κάτι αδιανόητο.
Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Μετά την τραγική εξέλιξη με την Όλγα, η Μαρίκα συγκλονισμένη αναζητά την Βικτωρία, ώστε...