Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταδικάστηκε η Εφη Θώδη: Ποινή φυλάκισης για ρευματοκλοπή

Η Έφη Θώδη κλήθηκε την Πέμπτη από το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση, όπως διαβάζουμε στο pontiki.gr

Παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια είχε ήδη πληρώσει πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, περίπου τα 3.000 ευρώ, δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο για τις προθέσεις της με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε οκτώ μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Η Έφη Θώδη εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο της, η οποία υποστήριξε ότι έγινε μεν η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο, πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή.
Το δικαστήριο, όμως δεν φάνηκε να πείθεται και έτσι δεν έκλεισε η υπόθεση. Αναγνώρισε μεν την κίνησή της να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε ως ελαφρυντικό, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν γλίτωσε την ποινή.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Έφη Θώδη την περίοδο που έγινε η κλοπή του ρεύματος εκείνη βρισκόταν στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Όταν επέστρεψε και ενημερώθηκε από την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού τι είχε συμβεί, έσπευσε να πληρώσει το πρόστιμο άμεσα.

Η τραγουδίστρια πρόκειται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ