Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποιοί είναι οι «κατ” επάγγελμα» πιο άπιστοι Έλληνες

Οι πολιτικοί , οι γιατροί και οι δικηγόροι «καμαρώνουν » στο βάθρο των πιο άπιστων Ελλήνων.

Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, οι πρώτοι , είναι μαχητικοί και δεσποτικοί, χαρακτηριστικά που λειτουργούν αφροδισιακά, στις περισσότερες γυναίκες. Στη δεύτερη θέση κατάταξης, οι χειρουργοί που θεωρούν τους εαυτούς τους «μικρούς Θεούς» και υπεράνω πάσης υποψίας. Όταν απατούν, ξέρουν πως να κρατούν …αποστειρωμένο το περιβάλλον του πάθους τους. Οι δικηγόροι τέλος κερδίζουν το… χάλκινο μετάλλιο της απιστίας. «Βγαίνουν» λάδι έχοντας πάντα ένα ακλόνητο άλλοθι.

Ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Χ. Φλιάτουρας, αναφέρει σχετικά: «στην έρευνα, για λόγους κατανόησης, συγκρίναμε τρία επαγγέλματα που μας φάνηκαν πιο άπιστα σε σχέση με τα άλλα. Πολιτικούς, γιατρούς και δικηγόρους.Με … μέγιστο αριθμό το 10, οι πολιτικοί είχαν βαθμό απιστίας 8, τον πιο ψηλό. Μετά ακολουθούσαν οι γιατροί, κυρίως χειρουργοί, με βαθμό 7 και μετά οι δικηγόροι με 6″.

Η μελέτη έγινε με βάση ιστορικά 30.000 ανδρών που εξομολογήθηκαν ότι είναι άπιστοι( από το 1987 έως και το 2017).

Οι… επαγγελματίες του είδους, θεωρούν…. χόμπι τη μοιχεία. Παίζουν σε διπλό ταμπλό με την ίδια άνεση που λένε ψέματα στη δουλειά τους.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και στις 3 κατηγορίες οι άνδρες είναι ιδιαίτερα μαχητικοί. Οι πολιτικοί το εκδηλώνουν με την εξουσία και την επίθεση στους αντιπάλους τους. Οι χειρουργοί όταν επεμβαίνουν για να σώσουν ζωές είναι απίστευτα σαγηνευτικοί. Οι δικηγόροι, τέλος, είναι ψυχίατροι, ψυχαναλυτές και μαγεύουν με το πολύπλοκο λεξιλόγιό τους » κατ επάγγελμα και συνήθεια » .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ