Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανικός σε πτήση της Air China: Επιβάτης κράτησε όμηρο την αεροσυνοδό

Η πτήση άλλαξε διαδρομή και προσγειώθηκε σε άλλο αεροδρόμιο – Όπως έγινε γνωστό, ένας επιβάτης προσπάθησε να κρατήσει όμηρο την αεροσυνοδό απειλώντας τη με στυλό
Συναγερμός σήμανε σε πτήση της Air China από το αεροδρόμιο της πόλης Τζανγκσά στο Πεκίνο. Ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ζενγκζού, καθώς μία αεροσυνοδός κρατήθηκε όμηρος από έναν άνδρα επιβάτη.

Όπως αναφέρει το airlive.net, το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 8:40 το πρωί από την Τσανγκσά, ενώ αναμενόταν να φτάσει στο Πεκίνο στις 11 το πρωί. Όμως, προσγειώθηκε εκτάκτως στην Τζενγκσού, στην κεντρική Κίνα στις 9.59 το πρωί.

Σε σύντομη δήλωση που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Κίνας αναφέρεται ότι ένας άνδρας επιβάτης της πτήσεις 1350 της Air China, που δεν έχει προσδιοριστεί, προσπάθησε, με τη χρήση ενός στυλό να κρατήσει «υπό πίεση» μία αεροσυνοδό.

Όπως ανακοινώθηκε, όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Η Air China ανακοίνωσε ότι η αλλαγή του αεροδρομίου προσγείωσης οφείλεται σε «λόγους δημόσιας ασφάλειας» και ότι οι αρχές ανέλαβαν να χειριστούν την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ