Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 8/4/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 8/4/2018

Αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται της… σταθερότητας! Και σήμερα Κυριακή μπορούν να αρπάξουν ευκαιρίες σταθεροποίησης για ερωτικά και οικονομικά Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Το αποτέλεσμα από την εκτίμηση της κατάστασης, Κριέ μου, δεν είναι το αναμενόμενο και τεράστιες ανατροπές ακολουθούν. Σήμερα, το μη ολοκληρωμένο σου πρόγραμμα φέρνει κάποιες μικρές καθυστερήσεις, που θα διορθωθούν όμως πολύ σύντομα, χωρίς να αφήσουν κάποιο πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Αιγόκερω σε ευνοεί, Κριέ, για να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Κι αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες καλές εξελίξεις με θετικές προοπτικές, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή, Κριέ μου, να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου, φρόντισε όμως πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Πως θα περάσουν τα ζώδια το Πάσχα; Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου…

Ταύρος

Γενικά
Μία τάση παραλογισμού, Ταύρε μου, το τελευταίο διάστημα επικρατεί στην οικογένειά σου και στον τρόπο αντιμετώπισης σοβαρών ζητημάτων, έχοντάς σε κουράσει υπερβολικά. Η κατάσταση όμως θα ξεκαθαρίσει σύντομα και θα μπουν όλα σε τάξη. Εν τω μεταξύ, χρειάζεται ψυχραιμία και διαλλακτικότητα από πλευράς σου στον τρόπο προσέγγισης των μελών της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς και δίνεις στο ταίρι σου, Ταύρε μου, αυτά που του λείπουν, ενώ ο ερωτισμός που έχεις, το κάνει να περνάει πολύ όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ηρεμήσεις από τις ευθύνες που έχεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα που έχεις, συνεχίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Δίδυμος

Γενικά
Η κατάσταση είναι αρκετά ικανοποιητική, Δίδυμε, κι όμως ο ανάδρομος Ερμής κάνει πολλά προβλήματα να ξεπηδούν. Θα χρειαστείς ευελιξία και διπλωματία για να αντιμετωπίσεις όσα παρουσιαστούν σήμερα. Μη βιάζεσαι πάντως στις επιλογές σου και εξέτασε περισσότερο τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Εσύ φρόντισε μόνο να διώξεις το έντονο άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Δίδυμε, θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Σήμερα, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο ήρεμα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος
Γενικά
Η αναστάτωση που πέρασες πρόσφατα, Καρκίνε μου, σε οδήγησε σε μία κατάσταση μεγάλης αβεβαιότητας για το μέλλον. Η ψυχική σου ισορροπία όμως επανέρχεται, έστω και με αργούς ρυθμούς, ενώ μαζί της παρουσιάζονται και νέες προτάσεις, η αξιοποίηση των οποίων διορθώνει αρκετά τα πράγματα. Μη βιαστείς πάντως να καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ευχάριστα γεγονότα, Καρκίνε μου, και η καλή σου διάθεση φτιάχνουν την επικοινωνία με το ταίρι σου, οπότε σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στη δουλειά σου, Καρκίνε. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ευχάριστα και ήρεμα, κι από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα θέματά σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί βρίσκεσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, οι καταστάσεις οδηγούν γρήγορα σε σημαντικές εξελίξεις. Η αισιοδοξία σου θα είναι μεγάλη, αρκεί να μην μπλοκαριστεί από τις υπερβολικές σου απαιτήσεις. Μην αφήνεις τον εαυτό σου στην τύχη του. Στα οικογενειακά σου θέματα, χρειάζεσαι καλύτερη αξιολόγηση των αναγκών, οπότε βάλε πιο αυστηρές προτεραιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Λέων, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να βγάλεις τον έντονο ερωτισμό που έχεις. Η μοναχική σου κατάσταση, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο, θα αλλάξει και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πολλές δυνατότητες, Λέων, και στη δουλειά σου καταφέρνεις πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις όμορφα και να αποφορτιστείς από την εβδομάδα που πέρασε. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ζώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου από την Άση Μπήλιου!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι μεγάλες και σε οδηγούν σε πολύ μεγάλη εγρήγορση. Το αποτέλεσμα μπορεί αρχικά να μη σε ικανοποιεί, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα καταλάβεις την αξία του και τη βελτίωση γενικότερα στη ζωή σου. Η ψυχολογία σου σταδιακά ανεβαίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Παρθένε μου, δε σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα στη σχέση σου, παρόλο που το θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, τα πηγαίνεις πολύ καλά, οπότε φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα γίνεται, αφήνοντας για αύριο τις υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Ζυγός

Γενικά
Η σοβαρότητα και ο προσεκτικός τρόπος που αντιμετωπίζεις την τρέχουσα κατάσταση, Ζυγέ, οδηγούν τις κινήσεις σου σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η χαρά είναι μεγάλη για σένα, αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τα οποία τη μοιράζεσαι. Μη βιάζεσαι πάντως για τα επόμενα βήματά σου, τα οποία πρέπει να οργανωθούν με προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Μπορείς πάντως να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες στη δουλειά σου, Ζυγέ, θα είναι πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να ξέρεις, ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.

Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Σκορπιός

Γενικά
Η ανάγκη σου για ασφάλεια, Σκορπιέ μου, σε οδηγεί συχνά σε λάθος επιλογές, από τις οποίες μετά δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στα στοιχεία που παρατηρείς σε οτιδήποτε νέο και απόφυγε κάθε ενθουσιασμό που μπορεί να φέρει κακές εκτιμήσεις. Η αναμονή βοηθάει τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή η περίοδος, Σκορπιέ, είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, έχουν πάρει το δρόμο τους. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες, που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τοξότης

Γενικά
Η ανάγκη σου να ζήσεις με ασφάλεια, Τοξότη μου, σε οδηγεί σε παρορμητικές κινήσεις. Οι επιλογές σου είναι κάποιες φορές λανθασμένες και ο τρόπος προσέγγισης επίσης άστοχος. Σήμερα όμως, κάποιες νέες παρουσίες εμφανίζονται απρόσμενα, ανατρέπουν ξαφνικά την κατάσταση και φέρνουν ισορροπία. Η όρεξή σου για επικοινωνία βοηθάει την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο, Τοξότη, μπορεί να είναι ποιοτική. Απόφυγε πάντως να εκνευρίζεσαι μαζί σου, ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα (πολλά) θέματα που έχεις στην δουλειά σου, Τοξότη, δεν τελειώνουν. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις ευχάριστα. Θα μπορέσεις να φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου, παρόλο που τα έξοδα συνεχίζουν.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της Μεγάλης Εβδομάδας (02/04) από τον Κώστα Λεφάκη!

Αιγόκερως

Γενικά
Μια νέα φιλία σε προβληματίζει, Αιγόκερε, αφού φέρνει υποσυνείδητα συγκρίσεις με μια κατάσταση του παρελθόντος. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τα πράγματα. Οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι – μην το ξεχνάς αυτό. Ό,τι πέρασες είναι παρελθόν κα το μέλλον σε βοηθάει να το ξεχάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις συμπεράσματα, πριν σκεφτείς πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, φρόντισε να αφήσεις λίγο τη δουλειά και να ξεκουραστείς, αφού όλη την εβδομάδα είχες πολλά να κάνεις. Σήμερα, φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Γενικά
Η κατάσταση απαιτεί σωστό χειρισμό, Υδροχόε, που ο ορθολογικός τρόπος σκέψης σου μπορεί να δημιουργήσει. Μην αφήνεις τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο, αλλά ταξινόμησε τις προτεραιότητες και βάλε τη βάση για ένα νέο ξεκίνημα, που θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς πραγματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου κι η καλή σου διάθεση, Υδροχόε, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που φαίνεται να έχεις στη σχέση σου. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό στη ζωή σου, η Αφροδίτη που είναι στον Ταύρο σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Υδροχόε, έχουν πάρει μια πολύ καλή σειρά. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου, λοιπόν, με προγραμματισμό.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα υπάρχει κινητικότητα σε κοινωνικό επίπεδο και αυτό θα παρατηρείται καθ’ όλο το ερχόμενο διάστημα. Τα ζητήματα που σε απασχολούν επιτέλους δρομολογούνται και μπαίνουν σε κατεύθυνση προς την επιτυχία. Μια συζήτηση προς όφελός σου φέρνει θετικές ανατροπές στις εξελίξεις, οπότε μην την αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές ίσως σε απομακρύνουν από κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, έχεις πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, να ξεκουραστείς κι από αύριο συνεχίζεις στους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα. Σήμερα πάντως, απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ