Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ.ΠΕΜΠΤΗ 5/4/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ.ΠΕΜΠΤΗ 5/4/2018

Προσοχή παρακαλώ! Ιδίως όσοι ανήκουν σε Παρορμητικό Ζώδιο του 1ου δεκαημέρου! Ο Ανάδρομος Ερμής στον Κριό Τετραγωνίζει σήμερα τον Κρόνο στον Αιγόκερω και φέρνει λόγια «μαχαίρια», σκληρές κουβέντες, τελεσίδικες συζητήσεις και σπόντες-αιχμές για τα παλιά!


Κριός

Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα συγκρούσεων στο οικογενειακό περιβάλλον, Κριέ, η κατάσταση έρχεται σε ισορροπία και σου δίνεται η δυνατότητα, να βάλεις νέες βάσεις για το μέλλον. Η ανάγκη να συμβιβαστείς είναι ακόμη μεγάλη, αλλά όχι καθοριστική για την πορεία των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ μου, να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις πράγματα, που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.


Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Ταύρος

Γενικά
Η διάθεσή σου, Ταύρε, γίνεται καθημερινά καλύτερη και τα άσχημα που πέρασες, εξασθενούν στη μνήμη σου, χωρίς να αφήνουν ίχνη. Μην αφήσεις πρακτικές εκκρεμότητες να σε τραβήξουν πίσω στις επιδιώξεις σου, τακτοποίησέ τες όσο το δυνατόν πιο σύντομα και θα καταφέρεις πολλά, αρκεί να δείξεις συνέπεια στο πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Ταύρε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να χάνεσαι στο άγχος σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα ευνοήσει εσένα που επιδιώκεις μια σχέση, ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις αναβολές στις προτεραιότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες στα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις έξοδα και ειδικά αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

Ανάδρομος ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη στις 4/4: Τι πρέπει να προσέξετε!

Δίδυμος

Γενικά
Η αυτοπεποίθησή σου, Δίδυμε, βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, γεγονός που βοηθάει στο να κρατήσεις τη σωστή στάση στα προσωπικά σου ζητήματα. Τώρα μπορείς να οριοθετήσεις τους στόχους σου και να βάλεις προτεραιότητες, απαραίτητες για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Δίδυμέ μου, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία που θα χαράξετε στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα, Καρκίνε μου, ταλαιπωρήθηκες πολύ, χωρίς ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξεις πορεία και να οργανώσεις τη ζωή σου σε άλλη βάση. Δείξε αποφασιστικότητα και δυναμισμό, για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Καρκίνε, να είσαι καλά ψυχολογικά με το ταίρι σου. Απόφυγε σήμερα να του δείξεις την απαισιοδοξία, που φαίνεται πως έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Θα μπορέσεις να φέρεις τα οικονομικά σου σε ισορροπία. Μπορείς αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις με θέματα νόμου που έχεις.


Λέων

Γενικά
Η ερχόμενη περίοδος, Λέων, φέρνει εμπόδια και δυσκολία στις εξελίξεις (αυτά οφείλονται στον ανάδρομο Ερμή), αλλά μην ανησυχείς, αφού είναι όλα προσωρινά. Μη βιάζεσαι να οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις τώρα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να κάνεις λάθη. Δώσε χρόνο στις καταστάσεις να δρομολογηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν δεν έχεις ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετική σου συμπεριφορά θα γοητεύσει το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στη μελλοντική σου σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για το τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις ορθή διαχείριση των χρημάτων σου.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της Μεγάλης Εβδομάδας (02/04) από τον Κώστα Λεφάκη!

Παρθένος

Γενικά
Παρά τις εντάσεις που επικρατούν, Παρθένε, το κοινωνικό σκηνικό μεταμορφώνεται με ευνοϊκό τρόπο για σένα και σου χαρίζει προοπτικές, που με τη σειρά τους φέρνουν σειρά ικανοποιήσεων. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, σήμερα να δρομολογήσεις νέα σχέδια και να προχωρήσεις σε καινούργιο τρόπο δράσης, που θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις κατανόηση από το ταίρι σου σε ό,τι σε απασχολεί, Παρθένε μου, και θα βρείτε λύσεις σε όσα αφορούν το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και, γενικότερα, να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα. Κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά ρίσκα.

Ζυγός

Γενικά
Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, Ζυγέ, είναι πολλές και σημαντικές. Ο δυναμισμός και η τόλμη που θα δείξεις, θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Εξέτασε σήμερα προσεκτικά τις προϋποθέσεις, για να αξιοποιήσεις με τον πιο εύστοχο τρόπο όσα σου προσφέρονται, οδηγώντας την κατάσταση σε επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σας και σε βεβαιώνω, ότι θα καταλήξεις σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις εσύ. Είσαι σε περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 31/3 ως 24/4! Προβλέψεις για τα ζώδια

Σκορπιός

Γενικά
Το ένστικτό σου, Σκορπιέ, σε βοηθάει να αποφύγεις παγίδες που σου στήνουν υποτιθέμενοι φίλοι. Μη δείξεις τη δυσαρέσκειά σου και άφησε να εννοηθεί, πως η αποφυγή του κινδύνου έγινε τυχαία. Αυτό θα τους αφήσει το περιθώριο να το επαναλάβουν και αυτή τη φορά θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να κινηθείς χαλαρά στη σχέση σου, χωρίς να θέλεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις αναίτιες εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά σου, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Τοξότης

Γενικά
Η ψυχολογία σου χρειάζεται τόνωση, Τοξότη μου, για να αποφύγεις λάθη που κάνεις λόγω της κακής σου διάθεσης και του αρνητικού τρόπου που βλέπεις τα πράγματα. Δείξε προσοχή σε προτάσεις που σου γίνονται, ώστε να μην απορρίψεις κάτι σημαντικό. Εξέτασέ το βέβαια πολύ προσεκτικά, πριν αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη μου, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Άλλαξε όμως λίγο τη συμπεριφορά σου και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν αυτόματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, μπορείς σήμερα να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα εντυπωσιάζουν. Στα οικονομικά, θα καταφέρεις να πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Νέες γνωριμίες, Αιγόκερε, σου προσφέρουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου φέρνουν ευκολίες, περισσότερες από πριν για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Μην κουράζεσαι υπερβολικά, αλλά ιεράρχησε τις ανάγκες που απαιτούν τη φροντίδα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός, Αιγόκερέ μου, που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου, τα οποία ίσως να είναι προβληματικά και η πορεία της θα γίνει έτσι, όπως τη θέλετε εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά αυτή τη μέρα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Η ανάγκη σου για αλλαγές, Υδροχόε μου, σε οδηγεί σε απρόσεκτες κινήσεις, από τις οποίες δεν πρόκειται να ευνοηθείς. Απόφυγε τις παρορμητικές ενέργειες και μετρίασε την ανάγκη σου να αποφύγεις με απότομο τρόπο όσα σε δυσαρεστούν. Η αλλαγή θα έρθει ως αποτέλεσμα σοβαρών και μεθοδικών κινήσεων, μέσα στον απαραίτητο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε, λοιπόν, σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που ίσως έχεις, για θέματα τα οποία μπορούν να λυθούν με πολλή ευκολία. Η μοναξιά κι η στασιμότητα των ημερών τελειώνει για σένα που δεν έχεις ταίρι και σε βεβαιώνω, ότι σύντομα θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις, αφού ευνοείσαι από την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα και ειδικά τις αγορές, διαφορετικά θα βρεθείς πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά
Η αισιοδοξία σου, Ιχθύ, σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις με πιο θετικό τρόπο τις καταστάσεις και να αποφύγεις τον κίνδυνο που διατρέχεις να φτάσεις σε αδιέξοδα, από τα οποία δύσκολα θα βγεις μετά. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και μην υπερβάλλεις με ασήμαντες λεπτομέρειες. Η ουσία είναι εμφανής πλέον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Ιχθύ. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα, που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, δεν τα πας άσχημα, αλλά προσπάθησε να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ