Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/4/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/4/2018

Με την Αφροδίτη πλέον στους Διδύμους ο Έρωτας αποκτά καλοκαιρινή διάθεση από τώρα! Παιχνιδιάρικες καταστάσεις, εύνοια και μπόλικο φλερτ θα έχουν την επόμενη περίοδο Δίδυμοι, Τοξότες, Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι!

Κριός

Γενικά
Οι πλανήτες, Κριέ, σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα χρειαστείς υπομονή και τεράστια ψυχραιμία, για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που παρουσιάζονται συνεχώς και να δεις τις προσπάθειές σου να αποδίδουν. Μην επιτρέψεις παρεμβάσεις και σχόλια κάποιων από τον περίγυρό σου να σε επηρεάσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου, Κριέ μου, μπορεί αυτή την στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή για να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα έχεις υπευθυνότητα και θα θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις χρηματικές συμφωνίες. Να χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα.

Προβλέψεις για την Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19 Μαΐου 2018

Ταύρος

Γενικά
Ο τομέας της επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, Ταύρε, θα σε απασχολήσει και θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις ουσιαστικά κάποιες καταστάσεις, που παραμένουν μετέωρες. Πρόσεξε τη στάση σου, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις σε ζητήματα που αφορούν συνδιαλλαγές με τρίτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις, Ταύρε μου, να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προτίμησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που δυστυχώς θα σε θέτουν εκτός προγράμματος.

Αναλυτικές Προβλέψεις Μαΐου 2018 για όλα τα ζώδια

Δίδυμος

Γενικά
Η κατάσταση διαμορφώνεται με ευχάριστο τρόπο, Δίδυμέ μου, και σου επιτρέπει να διαθέσεις ελεύθερο χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, που έχεις αναγκαστικά παραμελήσει. Οι σχέσεις βελτιώνονται ουσιαστικά και δέχεσαι βοήθεια που δεν περιμένεις. Εκμεταλλεύσου την για να προχωρήσεις εκεί που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμέ μου, προσπάθησε να εκφράσεις περισσότερα συναισθήματα, για να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο τη σημερινή ημέρα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις αρκετά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Οι πλανήτες, Καρκίνε, διαμορφώνουν με καθοριστικό τρόπο σημαντικούς τομείς της ζωής σου, στους οποίους παρουσιάζεται στασιμότητα εδώ και καιρό. Δείξε προσοχή στη διαχείριση των καταστάσεων, για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που θα προκύψουν από την αναδιοργάνωση των υποθέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε, να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε ζητήματα που σε αγχώνουν στην καθημερινότητά σου, αλλά δεν αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε συμφωνίες και υπογραφές.

Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30/4! Άσχημα τα νέα για πολλά ζώδια…

Λέων

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται, Λέων, χαρίζοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που σε ευχαριστούν και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Η ανάγκη σου να πετύχεις περισσότερο στον κοινωνικό σου περίγυρο, σε οδηγεί σε δημιουργικότητα, μέσω της οποίας καταφέρνεις να εντυπωσιάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα οι καταστάσεις στη σχέση σου, Λέων μου, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα, που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι αρκετά θετικές, Λέων, και θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς πάντως, αφού στο εξής τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις πιο πολλά έσοδα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου για την τελευταία εβδομάδα του Απρίλη!

Παρθένος

Γενικά
Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα, Παρθένε μου, να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα τις καλύψεις. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και καθοριστικής σημασίας. Οι προσπάθειές σου οδηγούν σε βελτίωση της ζωής σου γενικότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους και σε ευνοεί, θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Μην αγχώνεσαι και δε χρειάζεται να τα βλέπεις όλα αρνητικά, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.



Ζυγός

Γενικά
Νέα στοιχεία για μία σοβαρή υπόθεση που σε απασχολεί, Ζυγέ, έρχονται στην επιφάνεια και σου αλλάζουν τελείως τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του ζητήματος. Τώρα ανοίγεται μπροστά σου μια νέα προοπτική, που σε οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα. Μη βιάζεσαι πάντως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη, Ζυγέ, και θα μπορέσεις προχωρήσεις σε αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου, Ζυγέ, θα είναι σήμερα θετικές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και καθυστερούν. Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αποδειχθεί καλύτερη για τα οικονομικά σου.


Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Σκορπιός

Γενικά
Οι δυσκολίες των ημερών, Σκορπιέ, δε σε πτοούν και η διάθεσή σου παραμένει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η προσαρμοστικότητά σου σε βοηθάει να εναρμονίζεσαι με ευκολία σε όσα προκύπτουν και να μην αφήνεσαι στην τύχη των καταστάσεων. Σύντομα δικαιώνεσαι από αυτή σου τη στάση ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Σκορπιέ, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θέλεις σήμερα να κάνεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που σχεδιάζεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Ερωτικές Προβλέψεις για την Εβδομάδα 23 έως 29 Απριλίου 2018

Τοξότης
Γενικά
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, Τοξότη, και οι στόχοι σου οδηγούνται στην πραγματοποίησή τους. Από τη στάση σου και τη συνέπεια που θα δείξεις, θα καθοριστεί το ποσοστό της επιτυχίας. Συγκράτησε την παρόρμηση και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά, μέχρι να εμφανιστεί το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις, Τοξότη μου, σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες τάσεις κυριαρχίας που φαίνεται να έχεις. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η παραπάνω θέση της Αφροδίτης σε ευνοεί και σε περιμένουν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις πολλές προτάσεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Οι υποθέσεις που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο διάστημα, Αιγόκερε, έχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσουν σταθερές βάσεις για τη μελλοντική σου πορεία. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει πιθανές δράσεις, αντίθετα υποστήριξε τις προσδοκίες σου με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, καθώς δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι, πρέπει και να τα λες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 23 έως 29 Απριλίου 2018 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Υδροχόος
Γενικά
Ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς έρχονται, Υδροχόε, και μάλιστα με δραστικό τρόπο. Συγκράτησε την αισιοδοξία σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σοβαρότητα και συνέπεια. Η προσήλωσή σου πολύ σύντομα θα ανταμειφτεί πλουσιοπάροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα της σχέσης σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, ώστε να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

Ο Ήλιος στον Ταύρο: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Ιχθύς

Γενικά
Η διάθεση σου, Ιχθύ μου, να βοηθήσεις και να συμπαρασταθείς σε αγαπημένα πρόσωπα που χρειάζονται ενίσχυση, ξεφεύγει από τα όρια που σου επιτρέπουν να κρατάς τον απαραίτητο προσωπικό χρόνο. Βάλε τάξη και προτεραιότητες φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό σου. Η ξεκούραση σού είναι απαραίτητη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μη διστάσεις, αφού οι ιδέες που έχεις, είναι πάντα ενδιαφέρουσες. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο, που η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους και σε ευνοεί, ώστε να σου έρθουν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Ιχθύ, τα πράγματα σήμερα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτή τη μέρα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 Ο Πέτρος ρωτάει την Ζωή τι έκανε τα 100.000 ευρώ που της έδωσε. Η...