Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άρης σε Σύνοδο με Πλούτωνα στις 26/4: Προκλήσεις και Επιθετικότητα

Πώς θα σε επηρεάσει η Σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στις 26 Απριλίου 2018; Δες την πρόβλεψη σου…


Πάθος….ή Λάθος;

Kαυτήσίγουρα η Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, αλλά και επικίνδυνη!
Ασυγκράτητα πάθη, ερωτισμός, καυτές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις και δραστηριοποίηση για την εκπλήρωση των ερωτικών-και όχι μόνο-επιθυμιών μας αλλά και λάθη, αφού θα παρασυρθούμε σε παρασκηνιακές σχέσεις, πάθη καταστροφικά, παιχνίδια εξουσίας, νεύρα και παράλογους εγωισμούς! Η όψη προειδοποιεί για… αποκαλύψεις που μας βλάπτουν!

Ερωτικές Προβλέψεις για την Εβδομάδα 23 έως 29 Απριλίου 2018

Πλούτη…ή Μπαρούτι;Η Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, θα μας ενεργοποιήσει ώστε να διεκδικήσουμε και οικονομικούς στόχους ή να διευθετήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες. Βρίσκουμε τον τρόπο να γεμίσει το πορτοφόλι μας και αρπάζουμε τις ευκαιρίες, όμως ταυτόχρονα παρασυρόμαστε σε απατεωνιές, λάθος πηγές κέρδους και οικονομική εκμετάλλευση!

Η Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, θα «θερμάνει» Ταύρους, Παρθένους, Καρκίνους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.
Ωστόσο, η ίδια όψη μπορεί να «κάψει» αν δεν προσέξουν, τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) επίσης του 3ου δεκαημέρου!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός: Στον τομέα της καριέρας αλλά και γενικά στη ζωή σου, αυθορμητισμός, εγωισμός, βιασύνη, νεύρα και απαιτήσεις, μόνο κακό θα σου κάνουν… Μην μπερδεύεις ερωτική ζωή με δουλειά και φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα κοινωνικά!

Ταύρος: Ερωτικά μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονου πειραματισμού, ο οποίος δεν σε ωφελεί. Αν είσαι ελεύθερος νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν και αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές, πέρα από αυτά που έχεις συνηθίσει, αρκεί να μην το παρακάνεις είτε σε πράξεις, είτε σε προσδοκίες.

Δίδυμος: Πολλές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν και θα είναι καλές μόνο αν προσέξεις πολύ την διαχείριση σου! Μην αφήνεις κτητικότητα, τάσεις χειραγώγησης, σκληρότητας και απολυτότητας, να χαλάνε την ερωτική ατμόσφαιρα που υπάρχει στη ζωή σου αυτή τη περίοδο. Απόλαυσε τον έρωτα στο έπακρο, χωρίς νεύρα και απαιτήσεις!

Καρκίνος: Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το σύντροφο είναι γεμάτη πάθος αλλά αν δεν προσέξεις, δεν θα εξελιχθεί όπως ακριβώς εσύ επιθυμείς, λόγω δικού σου εγωισμού, απαιτήσεων και εντάσεων. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να κάνεις κάποια γοητευτική γνωριμία, αλλά πρέπει να προσέξεις να μην παρασυρθείς σε αχαλίνωτα πάθη και εγωισμούς!

Λέων: Δυναμισμός και δράση σε χαρακτηρίζουν στην δουλειά, αλλά παράλληλα παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωισμού σε λάθη. Αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, ίσως πρέπει να κινηθείς παρασκηνιακά για να μην εκτεθείς και επιπλέον μάθε να μην βιάζεσαι όσον αφορά τις ερωτικές σου υποχρεώσεις!


Παρθένος:
Είσαι απόλυτα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις! Προσοχή μόνο στην ροπή που έχεις προς λάθος πάθη, «ζαβολιές» και εγωιστικές απαιτήσεις. Εκμεταλλέυσου την ερωτική αυτή περίοδο, χωρίς να ξεφεύγεις από τα όρια!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Ζυγός: Μπορείς αν φερθείς και δράσεις σωστά, έντιμα και ήρεμα, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις. Αν φερθείς εγωιστικά και σκληρά, θα υπάρξουν απώλειες. Πες οπωσδήποτε όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα, τώρα!

Σκορπιός: Είσαι ανοιχτός και απόλυτα γοητευτικός σε νέες γνωριμίες κάθε είδους. Να είσαι τολμηρός στα λόγια σου αλλά όχι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, ανέντιμος και εριστικός. Έρχονται ερωτικά μηνύματα, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις!

Τοξότης: Μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλούς οικονομικούς στόχους, αν ξοδεύεις και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου συνετά και χωρίς παρορμητισμό. Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη πάθος και βαθύ συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως: Η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και απόλυτα ελκυστική! Προσοχή όμως! Με το να το παρακάνεις και να απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να έχεις δράση και πότε αποχή, θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες!

Υδροχόος: Ακολούθησε άφοβα την διαίσθηση σου και χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο! Πες όχι σε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα που τώρα μπορεί να σε παρασύρει!

Ιχθύς: Μπορείς τώρα να πετύχεις ακόμα και τους μεγαλύτερους ερωτικούς σου στόχους, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και με όπλο την εντιμότητα! Κάποιοκρυφό πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, αποκαλύπτεται και θα πρέπει να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς!

Πηγή: .oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ