Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 26/4

Η Άννα βρίσκεται ακόμα σε σοκ από την δολοφονία της Έμιλυ. Ο Παύλος έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Ορφέα, ενώ η Μάρθα πείθεται να τον ακούσει. Η Άννα και η Νικόλ φεύγουν για τα Μετέωρα, και εκεί μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Άννα. Ο Στέφανος αγωνιά για την υγεία της Αλκυόνης που μοιάζει να βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Παύλος, χωρίς να καταφέρει να την πείσει, απολογείται στην Μάρθα και εκείνη επιμένει στο διαζύγιο. Η Βέρα επιστρέφει από το Μπουένος Άιρες κι έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα γεγονός που την ταράζει!

Το σοκ της Βέρας όταν επιστρέφει στην Αίγινα είναι μεγάλο! Αυτό που συνέβη, ερήμην της, την έχει αφήσει άναυδη! Ο Νικόλας θέλει να τη βοηθήσει, αλλά ο εκρηκτικός χαρακτήρας του κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ο Θεοχάρης δεν απαντάει στις τηλεφωνικές κλήσεις της Βέρας, γεγονός που την οδηγεί στην απελπισία! Στο μεταξύ, στα Μετέωρα, η Άννα καταλαβαίνει πόσο πολύ την επιβαρύνει ψυχολογικά η απόφασή της να πάει εκεί, αφού στο ίδιο μέρος κυκλοφορεί ο Άλεξ με την Μαρίνα.

Τατουάζ: Εξέλιξη – σοκ! Πυροβολούν και σκοτώνουν την Έμιλυ μπροστά στα μάτια της Άννας!

Η απογοήτευση αλλά και η νοσταλγία για τα όσα έζησαν εκεί με τον Άλεξ, θα οδηγήσουν τα βήματά της στο σπίτι που προοριζόταν να στεγάσει τον έρωτά τους. Κι εκεί, την περιμένει μια έκπληξη… Στο Λονδίνο, ο Τόνυ περνάει πάλι μια αυτοκαταστροφική φάση με τις ουσίες και αυτή τη φορά τα αποτελέσματα θα είναι δραματικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ