Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/4/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/4/2018

Αν και Κυριακή, η ατμόσφαιρα είναι μάλλον βαριά… Η ευαίσθητη σημερινή Σελήνη στον Καρκίνο, κοντράρεται με Ουρανό και Πλούτωνα και η μέρα είναι κάπως επικίνδυνη γιαρήξεις και ξεσπάσματα! Προσοχή πολύ οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά

Γενικά
Στο διάστημα που ακολουθεί, Κριέ μου, χρειάζεται να δείξεις μεγάλη συγκέντρωση για να αποφύγεις τα λάθη. Μην ονειρεύεσαι ουτοπίες, προσγειώσου στην πραγματικότητα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Έτσι θα καταφέρεις ευκολότερα να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, Κριέ, αλλά και ο ερωτισμός σου θα σε κάνουν να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα, φρόντισε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι ιδιαίτερα καλά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις.

Ο Ήλιος στον Ταύρο: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Ταύρος

Γενικά
Οι ταλαιπωρίες που πέρασες, Ταύρε, σε έκαναν να αποζητάς φιλικά στηρίγματα. Πρόσεξε τις επιλογές σου για να μη βρεθείς ξανά σε παρόμοια κατάσταση. Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για θέματα που απαιτούν αλλαγές, αφού είναι πιθανό μακροπρόθεσμα να αλλάξεις γνώμη και να δυσκολευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις καλά και να του αφιερώσεις το χρόνο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, αφού αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν το επιτρέπει

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (16/4 – 22/4)! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια…

Δίδυμος

Γενικά
Κάποια φιλική σχέση σου, Δίδυμε, περνάει κρίση και χρειάζεται να πάρεις άμεσες και καθοριστικές αποφάσεις. Μην αναβάλλεις συνεχώς τα πράγματα, διότι έτσι χάνεις πολύτιμο χρόνο. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σε στηρίζει, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να σε κατευθύνει. Μην το επιτρέψεις αυτό, αφού θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που έχεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα φρόντισε λίγο να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Γενικά
Η κατάσταση, Καρκίνε, βελτιώνεται αισθητά τώρα και σε οδηγεί σε ψυχική ανανέωση. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες του παρελθόντος απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία δυναμική διάθεση, ικανή να σε απογειώσει και να πραγματοποιήσει πλήρως τα όνειρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς από κάποια άλλα προβλήματα που έχεις. Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, δεν έχεις πρόβλημα. Σήμερα, φρόντισε λίγο να ξεχαστείς από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, αφού δε βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

Ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!

Λέων

Γενικά
Η στάση σου, Λέων μου, καθορίζει το σεβασμό και τη σοβαρότητα των άλλων απέναντί σου. Δυστυχώς, η ευγενική σου ψυχή συχνά αφήνει λάθος εντυπώσεις και δημιουργεί περιθώρια εκμετάλλευσης. Μην το επιτρέψεις άλλο αυτό και μην δίνεις εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην υπόστασή σου. Να είσαι ο εαυτός σου, με κάθε κόστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς, Λέων μου, και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Λέων, σε σημείο που σε ικανοποιούν. Σήμερα, προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.



Παρθένος

Γενικά
Η οικογένεια, Παρθένε, σε φορτώνει με αμέτρητα προβλήματα, που δε θα έπρεπε να σε αφορούν. Μάταια παλεύεις να δώσεις μία λύση, την ώρα που οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους κι εσύ παλεύεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Είναι η ώρα να θέσεις τα ζητήματα σε μία συζήτηση και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Παρθένε, αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχεις μια ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Ζυγός

Γενικά
Αν καταφέρεις, Ζυγέ, να αποσπάσεις την πληροφορία που σου χρειάζεται και να εξηγήσεις τους λόγους που οδήγησαν τα πράγματα εκεί που βρίσκονται, πολύ σύντομα θα μπουν όλα σε τάξη και θα οδηγήσεις τους στόχους σου στην πραγματοποίησή τους. Μη διστάζεις να δράσεις με δυναμισμό και να διεκδικήσεις την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου για να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, είναι σε καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις σχέδια για την εβδομάδα που έρχεται. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Σκορπιός

Γενικά
Η ζωή, Σκορπιέ, σου επιφυλάσσει τεράστιες βελτιώσεις σε βασικούς τομείς. Μη βιάζεσαι πάντως, διότι η ανυπομονησία σου θα οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις που θα απομακρύνουν το στόχο. Απόφυγε κάθε περιττή συζήτηση και μείνε σταθερά στο δρόμο που έχεις χαράξει. Η συνέπεια και η σοβαρότητά σου σε δικαιώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας. Κι αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα φέρει μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε θετική τροχιά. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες.

Τοξότης

Γενικά
Η προσέγγιση κάποιου προσώπου, Τοξότη, που έδειχνε να κρατάει αποστάσεις από σένα, σε παραξενεύει. Μην το δείξεις αυτό και περίμενε ώσπου να σου αποκαλυφθούν οι προθέσεις του. Πολύ σύντομα θα μάθεις κάποια στοιχεία, που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα εκπέμπεις έντονο ερωτισμό σήμερα, Τοξότη, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμη πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, καλό είναι σήμερα να κινηθείς λίγο συγκρατημένα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Η εκτίμηση που σου προσφέρουν στον κοινωνικό σου περίγυρο, Αιγόκερε, είναι αποτέλεσμα της σωστής σου στάσης και της εντιμότητας που έχεις δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Φρόντισε να αξιοποιήσεις σωστά τις προϋποθέσεις που δημιουργούνται, για να προχωρήσεις τις επιδιώξεις σου στην ολοκλήρωσή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να του κάνεις τις προτάσεις σου, που θα του φέρουν χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Αιγόκερε, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο πιο ξεκούραστα μπορείς. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Μεγάλη επιτυχία θα έχει το επόμενο βήμα σου, Υδροχόε. Η ολοκλήρωση της προσπάθειάς σου ανταμείβεται και σε οδηγεί σε καταξίωση. Μόνο μη χάνεις χρόνο σε ασήμαντες δραστηριότητες τώρα, που αξιόλογες προτάσεις ακολουθούν και σε βοηθούν να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Μη φοβάσαι τις αλλαγές που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα, Υδροχόε, αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου κι εσύ θα κάνεις πολλές προσπάθειες, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, είναι γενικώς καλά. Σήμερα, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Απόφυγε αυτή τη μέρα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, μια και ήδη είσαι εκτός προϋπολογισμού.

 Ιχθύς


Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, Ιχθύ, και σε βοηθούν να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, η οποία σε έχει κουράσει αρκετά. Οι καινούργιες καταστάσεις φέρνουν ευχάριστα συναισθήματα και απομακρύνουν οριστικά και αμετάκλητα από τη ζωή σου όσα πέρασες. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα χαίρονται για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ιχθύ. Θα κάνεις συζητήσεις μαζί του, για να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη και θα δοθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ