Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/4/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/4/2017

Τα Ταυράκια αρχίζουν να γιορτάζουν τα γενέθλια τους σήμερα! Ο Ήλιος στο Ζώδιο τους από δω και πέρα θα ευνοεί τους ίδιους αλλά και Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Αιγόκερους!

Κριός

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, τροποποιεί τις υπάρχουσες καταστάσεις με καθοριστικό τρόπο, προσφέροντας προϋποθέσεις για δημιουργική δράση, που οδηγεί σε σειρά επιτυχιών. Οι νέες προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά θα χρειαστείς μεγάλη προσοχή στην επεξεργασία των δεδομένων, προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να προσφέρεις πολλά στη σχέση σου, Κριέ, και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις όμως αυτά που επιθυμείς, φρόντισε πρωτίστως να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου για να πετύχεις με περισσότερη ευκολία αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (16/4 – 22/4)! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια…

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, οι εξελίξεις είναι σημαντικές και οδηγούν σε νέους δρόμους. Μη φοβάσαι να αποδεχτείς τις αλλαγές που θα προκύψουν, αφού είναι για το καλό σου και θα φέρουν βελτίωση σε ολόκληρη τη ζωή σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και χαίρονται με τις νέες συνθήκες. Είναι πιθανό να χρειαστείς αλλαγές στο χώρο κατοικίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις απορίες, Ταύρε μου, για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω, ότι μετά τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα και με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Δίδυμος

Γενικά
Φίλοι και συνεργάτες, Δίδυμε, σε βοηθούν να οργανώσεις τα σχέδιά σου και δέχεσαι σημαντική ενίσχυση σε πρακτικό επίπεδο μέσα από την οικογένειά σου. Οι συνθήκες που δημιουργούνται με όλη αυτή τη στήριξη είναι ευνοϊκές για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, Δίδυμέ μου, το βάζεις σε σκέψεις και δυσκολεύεις την καλή πορεία της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο για μια νέα γνωριμία, ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, μη δίνεις άλλες αναβολές, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δε σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Οι χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται σήμερα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Γενικά
Η κατάσταση οδηγεί σε αδιέξοδο, Καρκίνε μου, και για να αποφύγεις τον κίνδυνο, απαιτείται ουσιαστική αναθεώρηση και αναδιοργάνωση. Εκκρεμότητες που παραμένουν, μπορούν να φέρουν ιδιαίτερα δυσάρεστες συνέπειες, αν δεν τακτοποιηθούν σύντομα. Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτο το χρόνο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία της σχέσης σου, Καρκίνε μου, βλέπεις ότι δεν είναι η καλύτερη δυνατή, οπότε μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις, να ελιχθείς μπορείς, οπότε κάνε τις συζητήσεις που πρέπει, για να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, αυτές που ξέρεις μόνο εσύ, και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου! Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, αλλιώς θα παρασυρθείς σε έξοδα. Ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

Ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, η κατάσταση βελτιώνεται με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς και καλείσαι να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες, για να φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να περιορίσει το δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει, αλλά άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να δράσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Λέων μου, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες πράγματα, που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη από τον Ταύρο δίνει ό,τι καλύτερο έχει, για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για να νιώσεις καλύτερα στη δουλειά σου, Λέων, θα πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Παρθένος

Γενικά
Αν καταφέρεις το ερχόμενο διάστημα, Παρθένε, να συγκεντρωθείς και να εργαστείς μεθοδικά, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου στην επιτυχία που επιθυμείς. Μην αφήνεις άτομα να σε παρασύρουν με ασήμαντες παρεμβάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Παρθένε μου, και να του πεις τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος, οπότε φρόντισε να έχεις επαρκή προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Προσπάθησε να κινηθείς δυναμικά για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Ζυγός

Γενικά
Η επιτυχία που έρχεται, Ζυγέ, είναι σημαντική και τα ουσιαστικά αποτελέσματα δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους. Μην απελπίζεσαι και μην αφήνεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις, που θα σε ζημιώσουν χρονικά. Μείνε σταθερά στο δρόμο σου και η επιτυχία είναι πολύ κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι αυτή την περίοδο, Ζυγέ μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για τη δουλειά σου, Ζυγέ μου, αυτή είναι περίοδος που ξεκινάς συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα γίνει πολύ καλύτερη και η επικοινωνία σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν, εξακολουθούν να καθυστερούν πολύ. Μην ασχολείσαι συνεχώς με κάτι που είναι δρομολογημένο, αλλά άφησε το χρόνο να κυλήσει, όσο παράλληλα θα φροντίζεις την τακτοποίηση άλλων υποθέσεών σου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και η δικαίωση είναι σημαντική για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη δίνεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα, Σκορπιέ μου, που σε εκνευρίζουν και φέρνουν ξεσπάσματα απέναντι στο ταίρι σου, χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα μπορεί να δεχτείς προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Γενικά η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Τα ζώδια της εβδομάδας 16 έως 22 Απριλίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Τοξότης

Γενικά
Ένα υψηλά ιστάμενο και μεγάλου κύρους πρόσωπο, Τοξότη, έχει ενδιαφέρον για την παραγωγικότητα και τη δημιουργική σου δράση, και σκέφτεται να σου αναθέσει κάτι σημαντικό. Δείξε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και φρόντισε η εικόνα σου να είναι η καλύτερη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Τοξότη μου, και μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη μου, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, διαφορετικά και θα αγχωθείς, και μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Γενικά
Κάποιο άτομο από την οικογένεια σου, Αιγόκερέ μου, που σε στηρίζει εδώ και καιρό, δείχνει να μην είναι ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα. Μία καλή συζήτηση θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα ρυθμίσει ξανά τη σχέση σας, απομακρύνοντας τον κίνδυνο ρήξης, που μακροπρόθεσμα θα έφερνε αρνητικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Αιγόκερέ μου, και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, βοηθώντας το σε προβλήματα που μπορεί να έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες αγορές.

Υδροχόος

Γενικά
Θα έρθουν πολλές αλλαγές, Υδροχόε, και οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου θα είναι μεγάλες, παρόλο που θα μπορέσεις τελικά να ανταποκριθείς. Η απομάκρυνση από τον κοινωνικό σου περίγυρο είναι το αποτέλεσμα της αδιάκοπης εγρήγορσής σου. Προσπάθησε, λοιπόν, να εξηγήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα τις συνθήκες που βιώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δε σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλησε με το ταίρι σου και θα δεις, ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς σε κάποιες συνεργασίες, πράγμα πάντως καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου σήμερα θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22 Απριλίου 2018 για κάθε δεκαήμερο

Ιχθύς

Γενικά
Η σκληρή αντιμετώπιση που δέχτηκες, Ιχθύ μου, είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η αυτοπεποίθησή σου και να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές. Τώρα πια όμως, όλα φαντάζουν μακρινό παρελθόν. Η δύναμη που έδειξες αναγνωρίζεται από τον περίγυρό σου και γίνεται αφορμή για την ευτυχία που πλησιάζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Ιχθύ μου, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, αφού οι προοπτικές είναι θετικές. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες είναι τόσο φιλικοί μαζί σου, που θα σε ευνοήσουν για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Στα οικονομικά σου, έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και μην κάνεις ακραία έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστροφή εισφορών, ύψους 4,1 εκατ. ευρώ, σε χιλιάδες επαγγελματίες – Ποιοι πληρώνονται την Τετάρτη

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, πραγματοποιείται η πέμπτη από τις διαδοχικές καταβολές ποσού 4.174.489,98 ευρώ σχετικά με την επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών κλάδων...