Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/4/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/4/2018

Ώρα για ευκαιρίες και άνοιγμα νέων δρόμων! Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, επωφελούνται από την σημερινή Νέα Σελήνη στο Κριό και τις επόμενες μέρες, βελτιώνουν την ζωή τους απολαμβάνοντας ευκαιρίες και δυνατότητες!

Κριός

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Κριέ, δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον για την εξέλιξή σου σε όλους τους τομείς. Οι συνθήκες που δημιουργούνται είναι οι κατάλληλες για την προώθηση των υποθέσεών σου σε πολλά επίπεδα. Προσπάθησε μόνο να μην ξοδέψεις άσκοπα την ενέργειά σου και φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με άλλα θέματα να σε προβληματίζουν, Κριέ μου, δε δείχνεις την απαραίτητη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε πρώτα να τελειώσεις με στάσιμα θέματα, που εξακολουθείς να έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, παρόλο που εσύ ακόμη δεν ικανοποιείσαι, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την πρώτη γραμμή όπου βρισκόσουν εδώ και καιρό και να φροντίσεις για την οικογένειά σου, αλλά και την ξεκούρασή σου. Η φαντασία και η έμπνευσή σου αναδεικνύονται μέσα από δημιουργικές δράσεις, οδηγώντας την πορεία σου σε επιτυχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα στο τι λες, Ταύρε μου, διαφορετικά θα εκφραστείς με τρόπο, που θα φέρει εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, τα πράγματα σήμερα θα είναι ιδιαίτερα θετικά και θα γνωρίσεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να κινούνται καλά. Αν κι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά!

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής στις 15/4! Ερωτικές επανασυνδέσεις!

Δίδυμος

Γενικά
Τεράστια ευκολία σου δημιουργούν οι πλανήτες, Δίδυμε, για την εξέλιξη των σχεδίων σου. Κάποιες σημαντικές γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, φέρνουν ικανοποιήσεις και υποστήριξη στις επιδιώξεις σου. Οι πλανήτες είναι πολύ θετικοί μαζί σου και σήμερα μπορείς να οργανώσεις με μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμέ μου, είναι σε πολύ καλά επίπεδα και σήμερα θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, προσπάθησε να εφαρμόσεις σήμερα ένα σωστό πρόγραμμα, για να αντιμετωπίσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά και πρωτίστως πρέπει να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Πολύ καλές προϋποθέσεις για δράσεις δημιουργεί η Νέα Σελήνη, Καρκίνε, που γίνεται σήμερα στον Κριό. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να ακινητοποιήσει τις ικανότητές σου. Αντίθετα, προσπάθησε να ολοκληρώσεις όσα έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Θα το καταφέρεις με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή σου διάθεση, Καρκίνε, θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα, τα οποία φαίνεται να έχεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά εφαρμόζεις ένα σωστό προγραμματισμό. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα σήμερα ευνοούνται.

Λέων

Γενικά
Η Νέα Σελήνη, Λέων, που γίνεται σήμερα στον Κριό ενισχύει τη γοητεία σου και δυναμώνει την ενέργειά σου. Η επικοινωνία σε κοινωνικό επίπεδο γίνεται ευκολότερη τώρα και μπορείς να βελτιώσεις σχέσεις που παρουσίασαν κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Προσοχή μόνο σε συζητήσεις με κακόβουλα άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε μια περίοδο, Λέων, στην οποία, πολλά θέματα της σχέσης σου που σε απασχολούσαν, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε σένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου, Λέων, θα σε κάνει να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα ισορροπήσουν λίγο, αν τα διαχειριστείς με καλύτερο προγραμματισμό και δεν παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Οι καταστάσεις βελτιώνονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, Παρθένε, και μπορείς να αποκαταστήσεις προβληματικά ζητήματα του παρελθόντος. Πολλά σε ενοχλούν ακόμη, οπότε προσπάθησε να τα διορθώσεις τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν παρόμοιες διαδικασίες. Δέχεσαι ενδιαφέρουσες προτάσεις και προσκλήσεις, που βελτιώνουν την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Παρθένε, φρόντισε να επικεντρωθείς στα τρέχοντα ζητήματα και μην ασχολείσαι προς το παρόν με τα μελλοντικά θέματα, που σκέφτεσαι να δρομολογήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.

Ζυγός
Γενικά
Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σου, Ζυγέ, χρειάζονται ψυχραιμία για να αντιμετωπιστούν. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό σε ευνοεί και μαζί με την έντονη διαίσθησή σου βοηθάει στην σωστή αντιμετώπιση και πρόληψη των καταστάσεων. Η προσπάθειά σου να βελτιώσεις όσα ζητήματα προκύπτουν, οδηγεί σε επιτυχία με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Ζυγέ μου, αν σήμερα πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ζυγέ μου, θα προκύψουν κάποια προβλήματα και για να τα ξεπεράσεις, πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να εκνευριστείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, οπότε μην κάνεις έξοδα.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Σκορπιός

Γενικά
Υποχρεώσεις και προβλήματα μέσα από την οικογένεια, Σκορπιέ μου, σε βάζουν σε διαδικασία τακτοποιήσεων. Προσπάθησε όμως να μην αφεθείς σε αυτές τις δραστηριότητες, παραμελώντας την προσωπική σου ζωή. Οι δικές σου ανάγκες περιμένουν ανικανοποίητες και μόνο εσύ πρόκειται να φροντίσεις γι’ αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δε θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, αρκεί να μη σε πιάσουν τα… κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί, ώστε να παρουσιαστούν καταστάσεις που οδηγούν σε καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για τα θέματα της εργασίας σου, Σκορπιέ μου, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, οπότε μη συνεχίζεις να κάνεις πολλά έξοδα.

Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Τοξότης

Γενικά
Τα κατάλληλα πρόσωπα, Τοξότη, που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου, παρουσιάζονται ως διά μαγείας μπροστά σου (σε ευνοεί η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό) και η δικτύωση θα είναι πολύ πιο εύκολη απ’ όσο περίμενες. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αλλαγές στην κατεύθυνση που σκόπευες να ακολουθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε βασανίζουν πολλά θέματα στη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, Τοξότη μου. Μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα μαζί του και θα δεις, ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Τοξότη, οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι σωστές. Ξεκαθάρισε αυτή την περίοδο κάποια πράγματα, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Θα μπορέσεις πάντως αυτή την περίοδο να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να τα ισορροπήσεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό, Αιγόκερε, σε ευνοεί και σε βοηθά να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να καταστρώσεις τον τρόπο, με τον οποίο θα τα πραγματοποιήσεις. Η επιτυχία είναι δεδομένη και το μέγεθός της θα εξαρτηθεί από τις δικές σου προσπάθειες. Μείνε με συγκέντρωση στο στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Αιγόκερε, αν σήμερα αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου αυξάνει το δυναμισμό σου, οπότε επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά! Μπορείς και τακτοποιείς πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, ενώ κάνεις και νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και σωστά συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

Ζώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου από την Άση Μπήλιου!

Υδροχόος

Γενικά
Κάποια σκαμπανεβάσματα σε πολλά επίπεδα, Υδροχόε μου, δημιουργούν μικρά εμπόδια στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Σήμερα, η βελτίωση των σχέσεών σου βοηθάει να βγεις από πιθανό αδιέξοδο. Ένα μικρό ταξίδι σε χαροποιεί και γίνεται ευκαιρία για ανανέωση της διάθεσης και της φυσικής σου κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτισμό έχεις, Υδροχόε, αλλά και να ελιχθείς εκεί που χρειάζεται, ξέρεις. Άφησέ τα, λοιπόν, σήμερα να εξωτερικευτούν, για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, πολλές υποθέσεις θα εξελιχθούν θετικά. Τα καινούργια ξεκινήματα, αλλά κι οι συνεργασίες σήμερα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Εστίασε στις υποχρεώσεις που έχεις, τις οποίες θα μπορέσεις να καλύψεις.


Ιχθύς

Γενικά
Η οικογένειά σου, Ιχθύ, δημιουργεί κλίμα ζεστασιάς και ασφάλειας σε φιλικά πρόσωπα που το εκτιμούν και μέσα από την ανταπόδοση αυτής της προσφοράς επωφελείσαι αρκετά. Αξιοποίησε αυτή τη στήριξη ώστε να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι, για την ολοκλήρωση όσων ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά, Ιχθύ μου, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Σήμερα, θα έχεις πολλή ενέργεια και θα αρχίσεις να υλοποιείς κάποια σχέδια, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα ξεκινήσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα, αλλά φρόντισε να μη βγεις καθόλου από τον προγραμματισμό που έχεις ετοιμάσει.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ