Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 148-149-150-151-152

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 148-149-150-151-152



ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 148 ΕΔΩ 149 ΕΔΩ 150 ΕΔΩ 151 ΕΔΩ 152 ΕΔΩ

Επεισόδιο 148

Η Ζωή εξομολογείται στον πατέρα της ότι θέλει να ψάξει τι εννοούσε ο Άρης πως χωρίζοντάς την, προστάτευε κι εκείνη και το παιδί. Ο Μάρκος προσπαθεί να την αποτρέψει, τονίζοντάς της πως αν πράγματι υπάρχει κάποιος τέτοιος κίνδυνος, η άγνοιά της θα είναι αυτή που θα την προστατεύσει. Η Μαρίνα περνάει στιγμές ευτυχίας κοντά στον Άρη που δείχνει ξανά ερωτευμένος μαζί της.

Ο Βίκτωρας επίσης διασκεδάζει με την κατάσταση, η Κατερίνα όμως διαφωνεί με την απόφασή τους να ελέγχουν σύμφωνα με το συμφέρον τους, τις πληροφορίες που φτάνουν στον Άρη. Από την άλλη ο φόβος δε λέει να εγκαταλείψει την οικογένεια των Καλλέργηδων, καθώς η Σάρα παραμένει ασύλληπτη. Η Ζωή τα βάζει με τον πατέρα της που σκέφτεται να απομακρυνθεί από κοντά τους και τον κατηγορεί για δειλία. Την ίδια στιγμή ο Άρης ρωτάει την Κατερίνα τη δουλειά έχει η φωτογραφία της Ζωής στο κινητό του..


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 149 
Η Μαρίνα προλαβαίνει την Κατερίνα προτού εκείνη αποκαλύψει στον Άρη τη σχέση του με τη Ζωή. Ο Τάσος μοιράζεται με τον Παύλο και τη Ζωή τις υποψίες του για τη Μαρίνα και την πιθανή συνεργασία της με τη Σάρα. Ο Παύλος ενώ προσπαθεί να καθησυχάσει τη Ζωή, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι για τι είναι ικανή η Μαρίνα πηγαίνει κρυφά να την ανακρίνει.

Ο Άρης που μαθαίνει για την πρόσφατη επανασύνδεσή του με τον Παύλο του ζητάει να μιλήσουν. Την ίδια στιγμή ο Τάσος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μάρκο που του αποκαλύπτει τις δικές του υποψίες για τον εκβιασμό του Βίκτωρα στον Άρη. Η Κική ζητάει από τον Διονύση να ξεκαθαρίσουν που πάει η σχέση τους κι εκείνος της κάνει νερά. Ο Παύλος στην κουβέντα του με τον Άρη τον πληροφορεί πως είναι παντρεμένος με τη Ζωή και περιμένουν το πρώτο τους παιδί! 


Επεισόδιο 150 
Ο Άρης επιστρέφει στο γραφείο κι η Ζωή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα πως ο Άρης δε θυμάται τίποτα από το παρελθόν τους. Ο Τάσος ζητά τη βοήθεια της Κατερίνας για να μάθει αν η Μαρίνα ήξερε τη Σάρα περισσότερο από όσο ισχυρίζεται.

Η Σοφία αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην δουλειά και την οικογένειά της επιστρέφει στο φούρνο ενώ ο καβγάς του Διονύση με την Κική παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Ο Μάρκος βρίσκει στο πρόσωπο του Τάσου έναν σύμμαχο και φίλο ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει κάτι ανησυχητικό στα πράγματα της Μαρίνας. Κι ενώ η επαφή της με τον Άρη, γεμίζει τη Ζωή με αντιφατικά συναισθήματα, ο Άρης έχει μια ξαφνική αναλαμπή από το παρελθόν που θα τον ταράξει 

Επεισόδιο 151

Η εικόνα- του φιλιού του με την Ζωή- που ανασύρθηκε από την μνήμη του Άρη, τον αναστατώνει, ενώ αποφασίζει να την κρατήσει κρυφή απ’ την Μαρίνα. Η Μαρίνα κατορθώνει να θολώσει, για ακόμα μια φορά τα νερά όταν η Κατερίνα προσπαθεί, να την ψαρέψει για την ύπαρξη του βιβλίου της Σάρας στο σπίτι τους. Η Τέση ανακοινώνει στον Διονύση πως θα γίνει συμπαρουσιάστρια του.

Ο Διονύσης για ακόμα μια φορά δεν εκφράζει τα αισθήματα του στην Κική και εκείνη αποφασίζει να του δώσει ένα μάθημα. Η Χρυσάνθη ανησυχεί, που η Σοφία, έχει κλειστεί στον εαυτό της και φαίνεται παραιτημένη από τα πάντα. Η Ζωή και ο Παύλος πείθουν τη Σοφία και το Μάρκο να περάσουν ένα βράδυ όλοι μαζί. Ο Μάρκος συνοδεύει την Σοφία σπίτι της και της εκφράζει ξανά τον έρωτα του, ενώ ο Άρης αναστατωμένος απ’ την εικόνα του φιλιού, ζητάει απ’ την Ζωή να βρεθούνε μόνοι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 152 
 Η Ζωή δεν ξέρει τι να περιμένει στη συνάντηση που ζήτησε ο Άρης. Οι ελπίδες της όμως γκρεμίζονται όταν εκείνος δείχνει με την στάση του ότι η ανάμνηση του φιλιού τους κάθε άλλο παρά ευχάριστη του ήταν. Του διαψεύδει ότι είχαν οποιαδήποτε σχέση και πείθει τον Άρη ότι ήταν ψεύτικο αυτό που νομίζει ότι θυμήθηκε. Ο Μάρκος αποφασίζει να ερευνήσει την Travelfun, για τυχόν παρανομίες του Βίκτωρα, ζητώντας τη βοήθεια της Ράνιας.

Η Κική παίζει το παιχνίδι της στον Διονύση που φαίνεται να τσιμπάει. Ο Βίκτωρας σε μία κρίση ενοχών κάνει μία προσέγγιση στη Μαρίνα που τον διαβεβαιώνει ότι είναι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου. Ο Μάρκος ανακαλύπτει τυχαία ότι ο Παύλος ήξερε τα πάντα για τη σχέση του Άρη και της Ζωής και η Ζωή που τους ακούει να μιλάνε, τα χάνει. Ρωτάει επιτακτικά τον Παύλο αν γνώριζε την αλήθεια για τα αισθήματα της με τον Άρη προτού αποφασίσουν να παντρευτούν. Ο Παύλος βρίσκεται στριμωγμένος.

 
ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 153-154-155-156-157 ΕΔΩ
158-159-160-161-162 ΕΔΩ

Επεισόδια

142 ΕΔΩ

143 ΕΔΩ
144 ΕΔΩ
145 ΕΔΩ
146 ΕΔΩ
147 ΕΔΩ
148 ΕΔΩ
149 ΕΔΩ
150 ΕΔΩ
151 ΕΔΩ
152 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ