Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 133-134-135-136-137

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 133-134-135-136-137

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 133 ΕΔΩ 134 ΕΔΩ 135 ΕΔΩ 136 ΕΔΩ 137 ΕΔΩ


Επεισόδιο 133

Η Μαρίνα τα χάνει με την πρόθεση του Άρη να φύγει από το σπίτι και προσπαθεί με κάθε τρόπο να του αλλάξει γνώμη. Η Ζωή δεν δέχεται τις συμβουλές των κοριτσιών να καθυστερήσει τον γάμο με τον Παύλο και καταλήγει να τσακωθεί μαζί τους.

Η Χρυσάνθη γνωρίζεται με τη Σάρα ενώ η Κική για να γλυτώσει τη μόνιμη μουρμούρα του Διονύση για την Τέση αποφασίζει να τον βοηθήσει…

Μόνο που αυτή η βοήθεια, έχει απρόσμενα αποτελέσματα.

Η Ζωή φαίνεται να έχει διαλύσει και τις τελευταίες της αμφιβολίες για τον γάμο και γυρίζει στον Παύλο πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Ο Άρης κάνει μία τελευταία προσπάθεια να την πείσει να αναθεωρήσει αλλά η Ζωή δεν θέλει να ακούσει τίποτα.

Η Μαρίνα ζητάει τη βοήθεια του Βίκτωρα για να μαζέψει τον Άρη αλλά εκείνος αρνείται και έτσι στρέφεται στη Σάρα, που την υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες.

Την ίδια στιγμή η Ζωή ακούει τις προθέσεις του Άρη σχετικά με το γάμο της και μένει εμβρόντητη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 134


Ο Άρης ζητά και πάλι απ’ την Ζωή να ματαιώσει τον γάμο, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν γι’ ακόμα μια φορά. Η Μαρίνα δίνει στον Άρη, ένα έγγραφο, με το οποίο κατοχυρώνει την πατρότητα του. Του ζητά να το υπογράψουν από τώρα με την Ζωή καθώς υπάρχει ο κίνδυνος, αν γίνει ο γάμος, πριν την γέννα, ο Παύλος ν’ αρνηθεί την πατρότητα του Άρη και να μπλέξουν δικαστικά.

Ο Άρης πείθεται και μάλιστα συγκινείται με τη στάση της Μαρίνας. Η Σάρα καλεί για δείπνο την Σοφία και τον Μάρκο, για να τους ανακοινώσει πως είναι ελεύθεροι να παντρευτούν καθώς εκείνη θα εξακολουθεί να το παίζει νεκρή κι ο Μάρκος θα εξακολουθεί να φαίνεται χήρος. Η Σάρα βρίσκει τη τέλεια αφορμή ν’ αλλάξει τα χάπια της Σοφίας, με τα δηλητηριασμένα. Ο Άρης ζητά απ’ την Ζωή να υπογράψει την απόδειξη πατρότητας κι εκείνη τον κατηγορεί για έλλειψη εμπιστοσύνης. Αυτός ο καβγάς γίνεται αφορμή, η Ζωή να επισπεύσει τον γάμο και μάλιστα κρυφά απ’ όλους. 

Επεισόδιο 135 

Η Ζωή επιμένει στην πρότασή της να παντρευτούν κρυφά με τον Παύλο κι εκείνος μοιάζει να πείθεται. Η Μαρίνα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία το παιχνίδι των ενοχών στον Άρη. Η Σοφία είναι πιασμένη στα θανατηφόρα δίχτυα της Σάρας που εμφανίζεται απόλυτα φιλική προς το ζευγάρι, κάνοντας τον Μάρκο να αισθάνεται αμήχανα. Η Μπούντρου προσπαθεί να φλερτάρει τον Τάσο αλλά η Χρυσάνθη στέκεται με πείσμα ανάμεσά τους.

Ο Διονύσης έχει εκπλαγεί από τη νέα τροπή της σχέσης του με την Κική. Η Κατερίνα μην αντέχοντας τους συνεχείς καβγάδες με τον Άρη, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Ζωή με τον Παύλο βάζουν μπροστά το γάμο και ζητάνε από την Κική και τη Φοίβη να γίνουν μάρτυρες. Η κατάρρευση της Σοφίας αρχίζει ενώ η Μαρίνα και η Σάρα μαθαίνουν για τον κρυφό πολιτικό γάμο και πανηγυρίζουν τις θριαμβευτικές νίκες τους εναντίον των γυναικών Καλλέργη. 


Επεισόδιο 136

Ο Παύλος απογοητευμένος από την αποκάλυψη για τον τσακωμό της Ζωής με τον Άρη, ματαιώνει τον γάμο. Η Μαρίνα όμως που δεν το ξέρει συνεχίζει να θριαμβολογεί. Η Σοφία αρχίζει να αισθάνεται τα πρώτα συμπτώματα του σχεδίου της Σάρας, αλλά όλοι αποδίδουν την αδυναμία της σε κάποια ίωση. Η Μπούντρου ομολογεί στη Χρυσάνθη τα αισθήματά της για τον Τάσο κι εκείνη δυσκολεύεται να το αποδεχτεί.

Ο Βίκτωρας παίζει ένα παιχνιδάκι στην Τέση αντίποινα για τον Διονύση και η Τέση τσιμπάει. Η Σάρα πείθει τον Άρη να επισκεφτεί μαζί του την Travelfun, ενώ η Μαρίνα επιτίθεται στον Παύλο για την ανόητη απόφασή του να ματαιώσει το γάμο του. Δε μπορεί να πετάξει αυτήν τη μοναδική ευκαιρία. Η ξαφνική παρουσία της Σάρας στην εταιρεία φέρνει τους πάντες σε αμηχανία και κυρίως τον Μάρκο, που τη βλέπει για μια ακόμα φορά στο πλευρό του Άρη.  


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 137

Η  Travelfun περνά οικονομικό έλεγχο κι ο Άρης πανικοβάλλεται. Ο φόβος για την αποκάλυψη των πλαστών τιμολογίων και του ξεπλύματος είναι ορατός και η Μαρίνα με το Βίκτωρα προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να μη δημιουργήσουν υποψίες. Η Ζωή υπογράφει την αναγνώριση πατρότητας που της ζήτησε ο Άρης αλλά η συμπεριφορά του την κάνει να πετάξει το χαρτί πριν του το δώσει.

Η αγωνία για τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου κορυφώνεται και ο Βίκτωρας αναγκάζεται να κάνει μια περίεργη πρόταση στον Παύλο που υποψιάζεται ότι κάτι «βρώμικο» συμβαίνει στην εταιρεία. Η Σοφία καλεί την Σάρα σε δείπνο, μαζί με τη Ζωή και τον Παύλο, και οι συνέπειες είναι αποκαλυπτικές. Ταυτόχρονα ο Άρης καταβεβλημένος από την ένταση που πέρασε λόγω του οικονομικού ελέγχου είναι έτοιμος να αποκαλύψει στην Κατερίνα, τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να χωρίσει με τη Ζωή 

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 138-139-140-141-142 ΕΔΩ

143-144-145-146-147 ΕΔΩ

Επεισόδια

128 ΕΔΩ
129 ΕΔΩ
130 ΕΔΩ
131 ΕΔΩ
132 ΕΔΩ
133 ΕΔΩ
134 ΕΔΩ
135 ΕΔΩ
136 ΕΔΩ
137 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 123-124

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 123-124 Επεισόδιο 123 Η Νεφέλη ζητά από τον πατέρα της να καλέσουν τον Παύλο...