Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δημ.Καμμένος (ΑΝΕΛ): Σωστή και δίκαιη η απόφαση για ΠΑΟΚ – Να συλληφθούν οι Ρουβίκωνες (video)


“Εγώ ενημέρωσα ότι δεν θα ψήφιζα για τον νέο διοικητή του ΕΦΚΑ και δεν “έβγαιναν” οι ψήφοι.

Υπήρχαν συνάδελφοι που χθες είδαν το λάθος, και είπαν “ναι, αλλά ρε παιδιά δεν μπορώ” και κύλησε ένα δάκρυ… Εγώ είπα όχι. Αν λέγαμε χθες ναι και κλαίγαμε, θα είχε περάσει. Είναι ανήθικο, ήταν θέμα ηθικής τάξης”, δήλωσε ερωτηθείς σχετικά με την απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Μαρίνου για τη θέση του Διοικητή του ΕΦΚΑ, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Αναφορικά με τον Ρουβίκωνα και τη χθεσινή “παρέμβαση” στο σπίτι της πρέσβειρας του Ισράηλ ο κ. Καμμένος δήλωσε:

“Κακώς που δεν έχουν συλληφθεί οι Ρουβίκωνας. Είναι ποινικοί, δεν είναι ακτιβιστές και διασαλεύουν τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας, με επιθέσεις όπως αυτή στο σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ. Τώρα κατανοούν όλοι, ότι οι πράξεις του Ρουβίκωνα δεν είναι ακτιβιστικές. Έχουν καθαρά πολιτική χροιά. Όταν παίρνουν βαριοπούλες και τα σπάνε και απειλούν ζωές, είναι ποινικό αδίκημα και πρέπει να συλληφθούν. Δεν γίνεται αυτό να συνεχίσει.”

Κληθείς να σχολιάσει τη “συγκατοίκηση” Κουβέλη-Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε:

“Είναι λάθος αυτό που είπε ο κ. Κουβέλης, μεγάλο λάθος ειδικά για το συγκεκριμένο υπουργείο, να μιλήσει για “υπερτροφικές δηλώσεις” του υπουργού του. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ιεραρχία και στη διοίκηση. Είναι θέμα τάξης και ιεραρχίας. Δεν προσβάλλεις τον υπουργό σου, γιατί έτσι δίνεις και δικαιώματα στους Τούρκους.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...