Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor 2 – Έκτακτη διαρροή: Σήμερα ο αγώνας Ελλάδα – Ρουμανία – Τουρκία! Τα πρώτα πλάνα…(Βίντεο)

Σήμερα στο Survivor θα παρακολουθήσουμε το πρωτάθλημα των τριών χωρών. Τα καλύτερα ζευγάρια από Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία θα αναμετρηθούν στο στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου, ό

Ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά και οι δύο παρουσιαστές των άλλων δύο χωρών θα βρεθούν μαζί για να παρουσιάσει ο καθένας το παιχνίδι για λογαριασμό της χώρας του. Διαβάστε παρακάτω..

Για πρώτη φορά οι παίκτες θα επιλεγούν από τη συνολική τους απόδοση στο παιχνίδι. Για την Ελλάδα συμμετέχουν η Κατερίνα Δαλάκα από τους Διάσημους και ο Ηλίας Γκότσης από τους Μαχητές. Στο τέλος αυτού του εσωτερικού πρωταθλήματος οι νικητές θα πάρουν μεγάλα έπαθλα.

Απόψε, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η ανατρεπτική εξέλιξη, αλλά και δύο ακόμη συναρπαστικοί αγώνες. Ένας αγώνας επάθλου φαγητού-που όλοι έχουν ανάγκη- αλλά και ένας μικρότερος με τη συμμετοχή αυτή τη φορά των γυναικών. Δείτε τα πρώτα πλάνα από την αναμέτρηση στο βίντεο που ακολουθεί:

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν καταθέσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά για...