Στο στόχαστρο αυτή την φορά μπαίνουν δύο παίκτες οι οποίοι έχουν αναπτύξει πολύ στενή σχέση ωστόσο δεν έχουν αφήσει να φανεί κάτι στην κάμερα.

Μετά την αποκάλυψη που σας κάναμε για τους 6 νέους παίκτες που θα μπουν την Κυριακή  έρχεται η στιγμή να μοιραστούμε μαζί σας μία πληροφορία που έφτασε μόλις στα γραφεία του Youweekly.gr...Δύο παίκτες από το Survivor έχουν αναπτύξει κάτι πολύ πιο έντονο, από... συμπάθεια! Συγκεκριμένα στην ομάδα των Διάσημων φυσάει αέρας έρωτα.... Συγκεκριμένα...
Όπως μετέφερε άνθρωπος από την παραγωγή στο Youweekly.gr ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν έρθει πολύ κοντά: "Είναι πολύ κοντά και περνούν πολλές ώρες οι δυο τους! Όταν όμως αντιλαμβάνονται ότι ανοίγουν οι κάμερες απομακρύνονται γιατί δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα!", αναφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος χαρακτηριστικά και συνεχίζει..."Όταν επέστρεψαν στην καλύβα μετά το συμβούλιο, η Κωνσταντίνα αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τον Μιχάλη (σ.σ Μουρούτσο) και ο Νάσος την υποστήριξε. Μετά έφυγαν οι δυο τους στην παραλία στην άκρη και ο Νάσος την αγκάλιαζε, σαν να την παρηγορεί!", συμπληρώνει στο Youweekly.gr η πηγή μας.
Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος άνθρωπος, που εμπιστευόμαστε πολύ, οι δύο παίκτες έχουν δημιουργήσει μία τρυφερή σχέση. Μπορεί να μην είναι επίσημα ζευγάρι όμως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά. Αν αυτό συνεχιστεί και εκτός Survivor κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει.

youweekly.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top