Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γ. Σαββίδης στον Αλαφούζο: «Γιουσουφάκι, πλήρωσε τα χρέη σου στον ΠΑΟ» (pics)

Νέο αιχμηρό ποστ από το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος επιτέθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Γιώργος Σαββίδης μέσα από το επιθετικό του ποστάρισμα, ζήτησε από τον “Mr ΣΚΑΪ”, όπως χαρακτηριστικά τον ανέφερε, να πάψει να ασχολείται με τον Ιβάν Σαββίδη και να πληρώσει τα χρέη του στον Παναθηναϊκό.

“Mr ΣΚΑΪ καλό θα ήταν εκτός από το να λοιδορείς όλη μέρα τον πατέρα μου και να γίνεσαι γιουσουφάκι των κόκκινων, των κίτρινων και των γαλάζιων (Ν.Δ.)… Να πληρώσεις τα χρέη σου που άφησες στον ΠΑΟ, αδιαφορώντας για τις τύχες του και το μέλλον του!

Μήπως τον ζηλεύεις επειδή δεν είχε την τιμή όπως εσύ να βρίσκεται σε λίστες ονομάτων στα paradise papers;”, ανέφερε στην ανάρτηση του για τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Γιώργος Σαββίδης.

Δείτε παρακάτω το post του:

O Γιώργος Σαββίδης, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο στον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς σχολίασε και τα θλιβερά επεισόδια σε σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη…

“Ο Σαββίδης είναι ένοχος ε; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο σας, όταν δεν έχετε υπουργό αθλητισμού, αλλά σχεδόν εκπρόσωπο Τύπου μιας συγκεκριμένης ομάδας”, έγραψε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ