Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 και διακοπή

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι της Τούμπας το οποίο τίναξαν κυριολεκτικά στον αέρα ο διαιτητής Κομίνης και ο επόπτης Ποντίκης οι οποίοι ακύρωσαν κανονικό γκολ του Βαρέλα στο 90΄ μετά από διαμαρτυρίες παικτών της ΑΕΚ ενώ ο διαιτητής είχε δείξει γκολ και ο επόπτης δεν είχε σηκώσει σημαία για οφσάιντ.
Ήταν μια δύσκολη φάση όταν σε κόρνερ μέσα σε ένα όμιλο παικτών ο Βαρέλα παίρνει την κεφαλιά και νικάει τον Μπάρκα.
 Πίσω από τον Μπάρκα κάνοντας κίνηση να αποφύγει τη μπάλα είναι ο Μαουρίτσιο ο οποίος δεν επηρεάζει τη φάση όπως είπαν και οι καθηγητές διαιτησίας κ.κ.Βαρούχας, Τσίκινης

Παναγιώτης Βαρούχας: Κανονικό το γκολ του ΠΑΟΚ



Τσίκινης: “Δύσκολη φάση,αλλά το γκολ του ΠΑΟΚ πρέπει να μετρήσει”





 Το παιχνίδι διακόπηκε και σύμφωνα με πληροφορίες ο διαιτητής Κομίνης αφού είδε το video στα αποδυτήρια αποφάσισε να κατακυρώσει το γκολ και ενώ έδωσε εντολή να βγουν οι ομάδες στο γήπεδο για να συνεχιστεί το παιχνίδι η ΑΕΚ αρνήθηκε επικαλούμενη λόγους ασφαλείας κι έτσι σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Nova ο διαιτητής διακόπτει τον αγώνα με 1-0 υπερ του ΠΑΟΚ σε βάρος της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, περίπου δύο ώρες μετά τη φάση που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα, στο 90 λεπτό του και αφορούσε το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, ωστόσο ακύρωσε ο διαιτητής έπειτα από συνεννόηση με τον βοηθό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ρέφερι της αναμέτρησης άλλαξε την απόφασή του εντός των αποδυτηρίων και έπειτα από τις διαβουλεύσεις που έγιναν και αποφάσισε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ, αναφέροντας μάλιστα ότι ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε έπειτα από άρνηση της ΑΕΚ να βγει ξανά στο γήπεδο, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αυτό που τονίστηκε ήταν ότι στην πραγματικότητα αιτία της διακοπής ήταν η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και το κλίμα τρομοκρατίας που επικαλέστηκε από την πλευρά της στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν. «Σε ματς με πιστόλια και μπράβους εμείς δεν συμμετέχουμε», ήταν η θέση της Ένωσης.

Τι προβλέπουν τα άρθρα για απειλέςΣυγκεκριμένα, στις καταγγελίες της η ΑΕΚ έκανε λόγω για απειλή του Ιβάν Σαββίδη προς τον Κομίνη («είσαι νεκρός»), οπλοφορία εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και επίθεση στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλη Δημητριάδη. Τα άρθρα του ΚΑΠ για απειλές (19 και 20) συγκεκριμένα αναφέρουν:


Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ

Παράλληλα πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε την δική της επίσημη ενημέρωση για το ματς, όπου σημειώνει: «Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά με το σκορ στο 1-0. Οι διαιτητές συντάσσουν το φύλλο αγώνα».

Η σχετική δημοσίευση:


Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά με το σκορ στο 1-0. Οι διαιτητές συντάσσουν το φύλλο αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙO 53 Ο Σταύρος απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση χωρίς να του...