Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 3-2 Γκέλα ΠΑΟΚ – Πλήρωσε τις εμμονές του Λουτσέσκου

Σε ένα ματς γκραν γκινιόλ ο Αστέρας σταμάτησε τον ΠΑΟΚ νικώντας τον με 3-2 στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων,
Ο Δικέφαλος που είχε ισοφαρίσει ένα λεπτό πριν με γκολ – πέναλτι του Πρίγιοβιτς πλήρωσε τις εμμονές του προπονητή του να παίξει κόντρα σε σοβαρό αντίπαλο χωρίς αμυντικό χαφ και επιμένοντας στη χρησιμοποίηση του περιπατητή Σάχοφ που είναι φανερό ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε παιχνίδια απαιτήσεων και στον γνωστό Κάμπος που αν και σκόραρε σήμερα από έτοιμο γκολ που του έδωσε ο Μακ λειτουργεί ανασταλτικά στη δημιουργία φάσεων από την ομάδα του.
 Το εντυπωσιακό είναι ότι όταν ο Λουτσέσκου με τα πολλά αντιλήφθηκε τη μη χρησιμότητα Σάχοφ τον αντικατέστησε με τον Μπίσεσβαρ και άφησε την ομάδα του με μόνο τον Μαουρίτσιο στο κέντρο μπροστά από την άμυνα θυμίζοντας τακτικές εποχών 1970.

Να σημειώσουμε ότι στο 78΄ ο Σιδηρόπουλος ακύρωσε κανονικό γκολ του Βαρέλα μετά από εκτέλεση φάουλ ως οφσάιντ.
Στο ριπλέυ φαίνεται ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ έρχεται καθαρά από πίσω και σε θέση οφσάιντ είναι μόνο ο Μαουρίτσιο ο οποίος δεν έχει ακουμπήσει τη μπάλα.

Τα γκολ

Στο 18’ σε παράλληλη σέντρα σε κόντρα των Αρκάδων από τα δεξιά, ο Κυριακόπουλος βρέθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ και αριστερά μόνος, σούταρε και νίκησε τον Πασχαλάκη που ανήμπορος είδε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.

Στο 38΄Ο Μακ κινήθηκε γρήγορα από τα αριστερά, πέρασε τον αντίπαλο του, έβγαλε συρτή σέντρα έτοιμο γκολ και Κάμπος με κοντινή προβολή δεν κατόρθωσε να αστοχήσει και έκανε το 1-1

Στο 50΄ με κοντινή προβολή του Τόνσο σε αδυναμία απόκρουσης του Κρέσπο με το κεφάλι ο Αστέρας έκανε το 2-1

Στο 96΄ ισοφάρισε ξανά ο Πρίγιοβιτς με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Τόνσο.

Στο 97΄ μία λάθος πάσα που έκλεψε ο Κώτσιρας έβγαλε τον Αστέρα στην κόντρα, ο Ιγκλέσιας σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Βαρέλα και έτσι νικήθηκε ο κακός σήμερα Πασχαλάκης και ο Αστέρας πήρε μια μεγάλη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Μπέρτος (46′ Κώτσιρας), Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος (67′ Ντουντού), Τόνσο, Μανιάς (84′ Καλτσάς).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάχοβ (69′ Αζεβέδο), Μαουρίσιο, Κάμπος (83′ Κουλούρης), Πέλκας, Μακ (57′ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ