Για αλλοίωση στοιχείων και αφαίρεση εγγράφων από το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, με στόχο την συκοφάντηση πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης, κατήγγειλε τη διοίκηση του Κέντρου και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε στοιχεία, τα οποία προήλθαν από φλασάκι που προσκόμισαν οι εργαζόμενοι στη δικαιοσύνη, το οποίο περιέχει εντολή του νομικού συμβούλου του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, προς την εταιρεία φύλαξης, να εξαφανίσει έγγραφα της περιόδου 2013 2014 από το πρωτόκολλο.


Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη αυτό έγινε ύστερα από εντολή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ήθελε, με την εξαφάνιση των εγγράφων, είτε να εμπλέξει σε καταγγελίες τους πολιτικούς του αντιπάλους, είτε να εκβιάζει μέσω facebook.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τη γενική επιθεωρήτρια Δημητρα Παπασπύρου και την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, στις οποίες έχουν φτάσει τα στοιχεία, να κάνουν το καθήκον τους και να προχωρήσουν την έρευνα.

Τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά στη μεταπολίτευση που κυβέρνηση προσπάθησε να αλλοιώσει στοιχεία για πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Επίσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη, σημειώνοντας ότι δεν θα φοβηθεί κάποιος να προχωρήσει επειδή εμπλέκονται εν ενεργεία κυβερνητικά στελέχη.

Τα έγγραφα
iefimerida.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top