Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 5/3

O Κενάν μετά την έρευνα του για το αυτοκίνητο, εμφανίζεται στο σπίτι της Μελέκ και ψάχνει τον Μουράτ. Η Ζεϊνέπ θα ξαφνιαστεί μόλις δει τον Κενάν. Του λέει ψέματα και τον διώχνει. Ενώ η Ζεϊνέπ είναι έτοιμη να φύγει από το σπίτι, ο πατέρας της την εμποδίζει, την χτυπάει και την κλειδώνει στο δωμάτιο της.
Ο Κενάν δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες του και συνεχίζει την έρευνα του αλλά δεν τον οδηγεί πουθενά.
Η Ιπέκ ανησυχεί για τον αδελφό της και προσπαθεί να του μιλήσει αλλά εκείνος δεν θέλει. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως η Μελέκ ίσως έρθει στο κτήμα και την προειδοποιεί πως αν δεν εμποδίσει τη Μελέκ από το να πάρει την Ελίφ, θα πει την αλήθεια στον Κενάν.
Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ένας φίλος του έδωσε σε κάποιον, που τον έψαχνε, τη διεύθυνση του. Δεν ξέρει πως ο άντρας, που τον ψάχνει είναι ο Κενάν.

Όταν ο Βεϊσέλ δεν έχει νέα της Μελέκ, ξεσπάει την οργή του στη Ζεϊνέπ. Μαζί με τον Μουράτ αποφασίζουν να ψάξουν για τη Μελέκ. Η Αρζού με τη βοήθεια της Γκόντζα αναζητεί έναν τρόπο για να ξεφορτωθεί τον Βεϊσέλ και τις απειλές του. Η Αϊσέ προσπαθεί να προστατέψει την Ελίφ και συνεχώς της δίνει συμβουλές. Η Μελέκ περιμένει στο πάρκο τη Ζεϊνέπ, χωρίς να γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις. Όταν σκοτεινιάζει όμως το μέρος γίνεται επικίνδυνο και η Μελέκ κινδυνεύει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ